IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Sramota gradske uprave- ispred zgrade opštine ZETA trobojka… (foto)

Kako su dodali, odlučna je gradska uprava, na čelu sa Asanovićem, da svrsta sebe u najgoru gradsku upravu u istoriji naše države, na način što je uspjela da svaki segment svog funkcionisanja pretvori u svojevrsnu bruku…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 05. VIII. 2023… 20: 58… DPS: Sramota gradske uprave- ispred zgrade opštine ZETA trobojka… (foto)

“Ovaj sraman čin predstavlja još jednu sramotu ove gradske uprave, u okviru koje, kao uprava svih građana, šalju poruku nepoštovanja simbola svoje države”, ističe Opštinski odbor DPS Zeta.

Da su nebulozna pravdanja predsjednika opštine Zeta, Mihaila Asanovića, o nesporazumu oko zabrane kićenja zetskog dijela bulevara povodom državnog praznika bila obična farsa potvrđuje i nedavni čin isticanja trobojke ispred zgrade opštine, saopštio je Opštinski odbor DPS Zeta.

Kako su dodali, odlučna je gradska uprava, na čelu sa Asanovićem, da svrsta sebe u najgoru gradsku upravu u istoriji naše države, na način što je uspjela da svaki segment svog funkcionisanja pretvori u svojevrsnu bruku.

Čitaj još:   PADAJU TEMPERATURNI REKORDI: Danas sunčano, evo kada će padati kiša… (foto)

“Godinu dana je prošlo i ne može se reći da gradska uprava nije uradila ništa. Uspjela je da: sruši sopstvenu koaliciju, smijeni predsjednika Skupštine, postavi tuđu zastavu na jarbol ispred zgrade opštine, da svakodnevno bruka sebe u javnosti”, navodi Opštinski odbor DPS Zeta.

Sa druge strane, dodaju, ono što nijesu uspjeli: da formiraju sopstvene organe, riješe probleme sa Glavnim gradom, očiste Zetu od smeća, srede puteve, krenu bilo šta da rade.

“U krajnjem, nakon svega, nijesu uspjeli ni da ponište priznanje Kosova u lokalnom parlamentu. Bez obzira na politička i druga uvjerenja, sigurni smo da ovakav rad nove vlasti najbolje osjećaju i percipiraju mudri građani Zete i da će pravi sud o svemu tome najbolje dati oni sami”, zaključuje Opštinski odbor DPS Zeta.

izvor aktuelno. me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more