IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS U ZAGREBU: U stanu izbio požar, vatrogasci spasili sedmero ljudi, među njima ima i djece… (foto, video)

Kako je saopšteno iz vatrogasne službe, požar je izbio u stanu na prvom spratu. Na intervenciju je pozvana i Hitna pomoć zbog vlasnika stana koji se nadisao dima…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, srijeda,13. IX. 2023… 00: 48… UŽAS U ZAGREBU: U stanu izbio požar, vatrogasci spasili sedmero ljudi, među njima ima i djece… (foto, video)

Vatrogasci su svojom intervencijom spasili sedmeoro ljudi…

<p>Ilustrativna fotografija</p>

U zagrebačkom naselju Dubrava u ponedjeljak navečer izbio je požar u stanu na prvom katu, a vatrogasci su osim vlasnika stana spasili još četiri odrasle osobe i dva djeteta iz viših katova zgrade, rekao je Hini vatrogasni zapovjednik zagrebačkog JVP-a.

Na intervenciju je pozvana i Hitna pomoć zbog vlasnika zapaljenog stana koji se nagutao dima.

“Vatrogasci su dojavu o požaru stana na prvom katu u Ulici Milovana Gavazzija zaprimili u 20,49 sati”, rekao je Hini zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Grada Zagreba Siniša Jembrih.

Čitaj još:   ALEKSA BEČIĆ PORUČIO BEOGRADU: "Plasirate neistine, crtate mete i vodite prljavu kampanju..." (foto i video)

Odmah po dojavi krenuli su na intervenciju gašenja požara i odimljavanja stubišta zgrade, a osoba iz stana u požaru je izašla van.

Jembrih je rekao da su zbog vlasnika stana koji se nagutao dima pozvali Hitnu medicinsku pomoć. Također, iz viših katova spasili su četiri odrasle osobe i dva djeteta.

Požar je ugašen i u tijeku je odimljavanje. U gašenju su sudjelovali vatrogasci JVP-a s tri vozila, dodao je Jembrih.

BONUS VIDEO: U stanu izbio požar, vatrogasci spasili sedmero ljudi

izvor Jutarnji list.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more