IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIJEL Živković: Zbog ličnog marketinga ALEKSANDAR Vučić, glumi ulogu zastupnika Srba u regionu… (foto)

“Nažalost, za svoj lični PR, predsjednik susjedne države učestalo zloupotrebljava naše građane”,poručuje Živković. 

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 16. IX. 2023… 14: 18… DANIJEL Živković: Zbog ličnog marketinga ALEKSANDAR Vučić, glumi ulogu zastupnika Srba u regionu…

Slanjem istih poruka preko svoje političke posluge u Crnoj Gori, predsjednik Srbije, kako kaže Živković, pokušava da izgovorenu laž pretvori u istinu….

Svakodnevna Vučićeva zapomaganja o tome kako Srbima neko ne dozvoljava da budu dio Vlade u Crnoj Gori, samo su nastavak lošeg političkog marketinga kojim pokušava sebe pozicionirati u nacionalističkom dijelu svog biračkog tijela, kazao je v.d. predsjednika Demokratske partije socijalista, Danijel Živković. 

“Nažalost, za svoj lični PR, predsjednik susjedne države učestalo zloupotrebljava naše građane”,poručuje Živković. 

On ističe da Vučić dobro zna da Srbi u Crnoj Gori nijesu ugroženi. 

“Vučić ne odustaje od uloge tobožnjeg zastupnika prava Srba u regionu. Nošen umišljajem o sopstvenoj bitnosti i važnosti, pokušavajući da sebi pripiše enormni značaj, Aleksandar Vučić, tendenciozno plasira netačne i zlonamjerne teze.

Čitaj još:   ANKARA: Erdogan o odluci YSK-a o izborima u Stambolu

Krećući se utabanim stazama Slobodana Miloševića i njegove pogubne politike, svoje brutalno miješanje u unutrašnja pitanja Crne Gore, u stilu nepopravljivog populiste, Vučić redovno pokušava da prikrije dramatičnom zabrinutošću”, kaže Živković… 

Učestalim slanjem istih poruka preko svoje političke posluge u Crnoj Gori, predsjednik Srbije, kako kaže Živković, pokušava da izgovorenu laž pretvori u istinu.

“Kada državno obilježje Republike Srbije, prikazuje kao zastavu jednog dijela građana Crne Gore, podsjećamo ga da naši građani imaju samo jednu zastavu i to onu koja je simbol države u kojoj žive. Svoju “zabrinutost” Vučić neka pokazuje na pitanjima koja se tiču njegovih ingerencija, a Crnu Goru i njene građane neka izostavi iz svojih PR uradaka i nebrojanih “istorijskih” govora”, zaključuje Živković.

 

Izvor Gradski portal.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more