IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Među ubijenima u Banjskoj i nekadašnji tjelohranitelj ALEKSANDRA Vulina… (foto)

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svećlja kazao je da smo juče “putem video snimka svjedočili prisustvu glavnog kriminalca i lidera terorističke akcije Milana Radoičića, da je u međuvremenu, danas potvrđeno da je jedan od poginulih u toj akciji BOJAN Mijailović, telohranitelj direktora srpske Bezbjednosno- informativne agencije” Aleksandra Vulina, tokom njegove posjete Kosovu 2013”…

PRIŠTINA: Kosovo, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 27. IX. 2023… 12: 28… Među ubijenima u Banjskoj i nekadašnji tjelohranitelj ALEKSANDRA Vulina… (foto)

“Država Srbija je predvodnica ovog terorističkog napada čiji cilj je destabilizacija Kosova. Za to već postoji i formalna i strukturalna povezanost između umiješanosti (predsjednika Srbije) Aleksandra Vučića u napad 24. septembra u Banjskoj, Milana Radoičića, potpredsjednika Srpske liste i tjelohranitelja Aleksandra Vulina, šefa BIA. Obojica se nalaze na crnoj listi sankcija SAD”, ukazuje Svećlja na Fejsbuku.

Čitaj još:   GAGI ĐOGANI, POKAZUJE DVOGLAVOG ALBANSKOG ORLA: Pljušte uvrede...

Dodaje se da su Radoičić i Vulin najbliži ljudi srpskom predsjedniku.

“Ove činjenice su još jedan dokaz da se ciljevi Srbije prema Republici Kosovo uopšte nisu promijenili od vremena Miloševićevog režima, bivšeg ministra propagande tog režima, sada predsjednika sadašnjeg režima u Srbiji. I najveći optimisti koji su do sada lagali sebe o promjenama u ovoj državi ovih dana su uvjereni u suprotno.

Još jednom želim da izrazim zahvalnost Kosovskoj policiji tog dana, kao i na neviđenom profesionalizmu, akciji u kojoj nije povrijeđen nijedan civil”, poručio je Svećlja.

izvor Kodex.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   MILE PANIČNO PRED TV KAMERAMA: "SAD su iznijele niz monstruoznih laži o meni, OSTALO JE JOŠ DA ME UBIJU, Radončić je na čelu..." (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more