IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOSOVSKA POLICIJA objavila snimak kuće MILANA Radoičića: „Ovo nije borac za slobodu, već Pablo Eskobar regiona“… (foto, video)

Kosovska policija obavila je pretres imovine bivšeg potpredsjednika Srpske liste Milana Radoičića…

PRIŠTINA: Kosovo, Zanimljivosti, vijesti, petak, 29. IX. 2023… 12: 48… KOSOVSKA POLICIJA objavila snimak kuće MILANA Radoičića: „Ovo nije borac za slobodu, već Pablo Eskobar regiona“… (foto, video)

MILAN Radoičić u pismu koje je danas javno pročitao njegov advokat Goran Petronijević, a kojim je preuzeo odgovornost za događaje u Selu Banjska.

Ministar kosovske policije Dželjaj Svećlja objavio je video snimak unutrašnjosti Radoičićeve vile na obali jezera Gazivode i tom prilikom ga nazvao Pablom Eskobarom regiona.

BONUS VIDEO: MUP Kosova: Milan Radoičić predvodio naoružanu grupu u Banjskoj

  • Teroristički napad sa kojim se suočila kosovska policija u selu Banjska, bit će detaljno i do kraja istražen. Kosovska policija je u skladu sa sudskim nalogom, danas izvršila raciju stana Milana Radojčića, njegove vile na Ujmanskom jezeru– napisao je Svećlja na Facebooku i dodao:

Čak i po slikama koje se mogu vidjeti, očigledno je da ovo nije nikakav “borac za slobodu” već Pablo Eskobar regiona. Pod maskom branioca građana on i njegovi saradnici postali su multimilioneri na štetu zakona, države i drugih građana. Stoga je neophodno da se istraži mjesto zločina svih ovih godina na sjeveru zemlje uz svu imovinu terorističke grupe. 

Kosovska policija od jutros obavlja pretres imovine sad već bivšeg potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, koji je organizovao “akciju” u selu Banjska u kojem je stradalo četvoro ljudi. Ministar kosovske policije Dželjaj Svećlja objavio je video snimak unutrašnjosti Radoičićeve vile na obali jezera Gazivode i tom prilikom ga nazvao Pablom Eskobarom regiona.

Čitaj još:   Najbolji film 24. Sarajevo film festivala “Aga”...

„Teroristički napad sa kojim se suočila kosovska policija u selu Banjska, biće detaljno i do kraja istražen. Кosovska policija je u skladu sa sudskim nalogom, danas izvršila raciju stana Milana Radojčića, njegove vile na Ujmanskom jezeru“, napisao je Svećlja na svom Fejbuk profilu.

Milan Radoičić vila

„Čak i po slikama koje se mogu videti, očigledno je da ovo nije nikakav „borac za slobodu“ već Pablo Eskobar regiona. Pod maskom branioca građana on i njegovi saradnici postali su multimilioneri na štetu zakona, države i drugih građana. Stoga je neophodno da se istraži mesto zločina svih ovih godina na severu zemlje uz svu imovinu terorističke grupe“, zaključio je Svećlja.

Milan Radoičić vila
Vila Milana Radoičića na Gazivodama
Vila Milana Radoičića na Gazivodama
Vila Milana Radoičića na Gazivodama

Podsetimo, od jutros je u toku pretres imovin e Milana Radoičića na KiM, a on je u međuvremenu priznao punu odgovornost za događaje u selu Banjska, kad je u vatrenom obračunu Srba s KiM i kosovske policije stradalo četvoro ljudi.

„Ja, Milan Radojičić, od oca Rajka, rođen u Republici Srbiji, zbog mnogorojnih spekulacija koje su se pojavile, obaveštavam javnost da sam zajedno sa sunarodnicima sa severa Kosova i Metohije dana 24. septembra došao na sever Kosova i Metohije, u selo Banjska. Razlog našeg vraćanja bio je da ohrabrimo srpski narod sa tog područja u pružanju otpora teroru kom je svakodnevno izložen.

Obaveštavam sve dežurne progonitelje srpskog naroda, od Kurtija do mnogobrojnih inostranih pomagača, da sam lično obavio sve logističke pripreme za odbranu naroda, a ovaj čin nema veze sa mojim ranijim političkim angažmanom.

Čitaj još:   PLJEVLJA: Uhapšen osumnjičeni da je pesnicama udarao u glavu zaposlenog u Osnovnom sudu u Pljevljima... (foto)

O ovome nisam obaveštavao nikoga, ni vlast Republike Srbije, niti sam od njih imao bilo kakvu pomoć jer smo već tada imali različite stavove po pitanju otpra Kurtijevom teror“, napisao je Radoičić u pismu koje je danas javno pročitao njegov advokat Goran Petronijević, a kojim je preuzeo odgovornost za događaje u selu Banjska.

BONUS VIDEO: Da li je Vučić označio Radoičića kao komandanta naoružanih Srba na Kosovu?

izvor nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more