IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ukradeni automobili iz EU završavaju u Crnoj Gori… (foto, video)

Kada je saopšteno da je u međunarodnoj akciji Europola ‘Mobil 6’ pronađeno 505 ukradenih automobila, 2 hiljade ukradenih djelova vozila, 16 čamaca, 32 vanbrodska motora i 248 faslifikovanih dokumenata, aktuelizovano je pitanje kolike su razmjere šverca ukradenih automobila na Balkanu i koliko takvih automobila završi u Crnoj Gori…

BRISEL: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 04. 11. 2023… 11: 39… Kradeni automobili iz EU završavaju u Crnoj Gori… (foto, video)

Europol je akciju tokom oktobra izveo na granicama Evropske unije, odnosno na graničnim prelazima u Crnoj Gori, Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Sjevernoj Makedoniji i Srbiji, kao i graničnim prelazima Moldavije.

Policijski podaci od ranije govore da su se balkanski kriminalci specijalizovali za krađu automobila u zapadnoj Evrope, odakle skupocjena vozila dopremaju do država bivše Jugoslavije i Albanije.

Čitaj još:   Dr. IVAN Vuković: Partije aktuelne većine dokazale da su puki izvršioci političkih naloga nekadašnjeg DF- a... (foto)

izvor Kodex.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more