IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Zastrašujući detalji TRAGEDIJE U SJENICI: EMIR Rožajac poginuo u NEVJEROVATNOJ saobraćajnoj nesreći… (foto)

SJENICA – Grad Sjenica suočava se sa velikom tragedijom, kada je nešto nakon 23 sata, došlo do stravične saobraćajne nesreće na kružnom toku u blizini hotela Borovi. Nesreća, koja je obavila grad tugom, odigrala se uslijed prevrtanja vozila, pri čemu je život izgubio Emir Rožajac, dok se za život njegovog prijatelja K. Bihorca još uvijek bori medicinsko osoblje.

Prema izvještajima, hitna pomoć brzo je reagirala na poziv, odmah stigavši na mjesto nesreće kako bi pružila hitnu pomoć povrijeđenima. Unatoč njihovim naporima, Emir Rožajac, poznat i cijenjen među mlađim i starijim sugrađanima, nažalost nije preživio.

Redakcija Sandžak Danas došla je u posjed video snimka s mjesta događaja, na kojem se vidi nepomično tijelo udaljeno najmanje 50 metara od prevrnutog vozila. Izjave neposrednih svjedoka otkrivaju zastrašujući detalj: Emir Rožajac izašao je iz automobila kako bi snimio svog prijatelja K. Bihorca, koji je želio da velikom brzinom prođe pored Rožajca, da bi napravili video snimak za društvene mreže.

Čitaj još:   LONDON: HITNO, Boris Džonson primljen u bolnicu! (foto)

Nažalost, K. Bihorac je izgubio kontrolu nad vozilom pri velikoj brzini, udario Emira Rožajca, koji je ubrzo nakon nesreće izgubio bitku za život. Automobil se prevrnuo na krov i završio od puta nekih 100 metara

Ova bolna tragedija, koja je odnijela mladi život, ostavlja duboki trag tuge ne samo u Sjenici, već i širom Sandžaka.

izvor: sandzakdanas.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more