IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT NA MREŽAMA- POSLIJE PRAVLJENJA SENDVIČA, SVE JE MOGUĆE: Aleksandar Vučić u kuhinji, pravi palačinke… (foto, video)

ALEKSANDAR Vučić je u videu rekao da su palačinci njegov doprinos za doček velikog broja gostiju iz inostranstva koji pristižu na sutrašnji vinski sajam…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ćetvrtak, 16. 11. 2023… 10: 09… HIT NA MREŽAMA- POSLIJE PRAVLJENJA SENDVIČA, SVE JE MOGUĆE: Aleksandar Vučić u kuhinji, pravi palačinke… (foto, video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poznat je po svom radu na društvenim mrežama. Gledali smo ga kako pjeva, pleše, šta doručkuje, kako jede sendviče, a sada i kako pravi palačinke.

Vučić je u videu rekao da su palačinci njegov doprinos za doček velikog broja gostiju iz inostranstva koji pristižu na sutrašnji vinski sajam.

Čitaj još:   Mile DODIK POTPUNO PODIVLJAO I VRIJEĐA: "Šta su drugo muslimani u BiH nego bivši Srbi"... (foto)

“Ja volim sa pekmezom, ljudi vole sa eurokremom, ali ako ima šljive, šipurka to je najbolje. Ova će da bude doktorska. Ova je do sad najbolja. Opet nisam potrefio oblik, ali nema veze. Smiju mi se svi. Nekada sam Danilu i Milici pravio palačinke i oni su voljeli da budu što deblje, što meni manje uspije oni su voljeli da dobiju”, rekao je Vučić u videu kako pravi palačinke.

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more