IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POLICAJAC OPTUŽEN ZA TEŠKO UBISTVO! Ervina, krvnički udarao u glavu za barskim stolom BEZ RAZLOGA! (foto, video)

Optužnica podignuta protiv Igora Avramovića za teško ubistvo Ervina Ćelahmetovića u kafiću u Priboju.

Optuženi policajac Igor Avramović (24) tereti se za teško ubistvo Ervina Ćelahmetovića u kafiću u Priboju, a Više javno tužilaštvo u Užicu podiglo je optužnicu protiv njega.

Prema optužnici, Avramović je bez ikakvog razloga i povoda nasrnuo na Ćelahmetovića, koji je nakon udarca glavom, pesnicama i šakom izgubio svest i preminuo od zadobijenih povreda. Osim Avramovića, u ovom slučaju optuženi su i policajka Natalija Gazdić (22), Mihailo Stojkanović (26) i Milo Aranitović (65) za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.


Optužnica navodi da je Stojkanović izveo Avramovića iz kafića, a Gazdić je sa njim otišla svojim vozilom u trenutku kada je stizala interventna policija. Kada su saznali da je Ćelahmetović preminuo, Gazdić je Avramovića prevezla do granice sa BiH, gde ga je čekao Aranitović i prevezao do mesta Uvac. Avramović je peške prešao kameni most na reci Uvac i tako napustio Srbiju, a Gazdić ga je odvezla do mesta Štrpci, gde su ga čekali roditelji.

Čitaj još:   OTIŠLA NA ODMOR U DUBAI- ONDA SAZNALI DA JE UHAPŠENA: Pravnicu odala tetovaža na nozi... (foto)

U optužnici se navodi da je Gazdić priznala krivično delo u predistrazi, dok su se ostali optuženi branili ćutanjem. Svedok iz kafića je ispričao da je Avramović bez ikakvog razloga pitao Ćelahmetovića “šta je problem” i udario ga nakon što mu ovaj nije odgovorio. Prema zakonu, za teško ubistvo je propisana kazna od deset do 20 godina zatvora ili doživotna, a za klasično ubistvo od pet do 15 godina zatvora.

Iz Tužilaštva su naveli da su zatražili produženje pritvora za Avramovića zbog opasnosti od bekstva i uznemirenja javnosti, s obzirom da je u višenacionalnoj sredini bez ikakvog razloga i povoda lišio života Ćelahmetovića, koji je pripadnik druge nacionalnosti. Osim toga, u tekstu se ističe da je Avramović pobegao iz kafića i grada Priboja nakon napada, a da je kasnije uhapšen u BiH i izručen Srbiji.

BONUS VIDEO: NAKON UBISTVA ERVINA ĆELAHMETOVIĆA, BOŠNJACI U PRIBOJU ZABRINUTI: PREŠLO SE SA RIJEČI NA DJELA

izvor: republika.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more