IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UBISTVO U BEOGRADU- MLADIĆ (23) IZBODEN U VRAT: Detalji ubistva, na snazi akcija “Vihor 3”, policija “češlja” svaki dio naselja… (foto)

Mladić (23) koji je ubijen večeras u Borči, izboden je u vrat. Napadač je i drugom mladiću, koji također ima 23 godine, zadao posjekotinu.

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 02, 01. 2024… 00: 22… UBISTVO U BEOGRADU- MLADIĆ (23) IZBODEN U VRAT: Detalji ubistva, na snazi akcija “Vihor 3”, policija “češlja” svaki dio naselja… (foto)

Do brutalnog okršaja je došlo oko 19.10 h na ulici, nepoznato lice je oštrim predmetom, najverovatnije nožem, zadao više ubodnih rana i posekotina muškarcu (23) koji je preminuo na licu mesta, dok je drugom muškarcu takođe starosti 23 godine, zadao posjekotinu.

Policija traga za napadačem, na snazi je akcija “Vihor 3”.

Kako saznajemo, ulica u kojoj se dogodilo ubistvo je pod opsadom.

Policija “češlja” svaki deo naselja.

Uviđaj je u toku.

Policija traga za napadačem, a u toku je akcija “Vihor 3”.

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: Kad je Vulin prijetio da će Crnu Goru okupirati konjicom, ni slutili nijesmo da će nam poslati DRITANA... (foto, video)

Šta je akcija “Vihor”?

Akcija “Vihor” proglašava se kada su u pitanju ozbiljna krivična dela zbog kojih je neophodna brza akcija policije. 

Kada se proglasi „Vihor“ svaka patrola zna šta u tom trenutku treba da uradi, ko blokira mostove, autobuske i železničke stanice, izlaze iz grada i svaki sličan korak.

Podrazumeva da se kontrolišu sva vozila u dijelu grada u kome je učinjeno krivično djelo, a pogotovo ona sumnjiva. Lica se izvode iz kola, proveravaju se lične karte, pretresaju automobili. Policajci su uglavnom naoružani dugim cevima, na terenu je Interventna policija.

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more