IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NI TRUNKA KAJANJA ZA ONO ŠTO JE POČINIO: Kosta Kecmanović, spava kao BEBA, plače samo zarad svojih interesa, ali to nije NAJGORE… (foto, video)

Kosta Kecmanović, šokira javnost iz dana u dan…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, ponedeljaK, 12, 02. 2024… 00: 22… NI TRUNKA KAJANJA ZA ONO ŠTO JE POČINIO: Kosta Kecmanović, spava kao BEBA, plače samo zarad svojih interesa, ali to nije NAJGORE… (foto, video)

Dječak ubica Kosta Kecmanović nema problema ni sa spavanjem ni sa apetitom, dok Srbija svakodnevno jadikuje zbog nenadoknadivih gubitaka u masakru koji je počinio mladi monstrum, piše Republika.

Maloljetni izvršilac zločina u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” mirno spava u svom bolničkom krevetu, poput dobre bebe, saznaje Republika sa Klinike za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu.

On dobija svu potrebnu njegu i podršku, a naš izvor zbog obaveze čuvanja u tajnosti svih saznanja, ne smije da otkriva detalje o njemu, mada potvrđuje pisanje Republike i to da je do sada pokazivao različite emocije, ali ne i očekivano kajanje za zločin i očaj zbog masakra enormnih razmjera.

“Niko nije očekivao ovo što imamo, da dječak monstrum bude bez empatije i da može spokojno da spava poslije toga što je uradio. Niko od nas ne može da shvati kako se ponaša taj tinejdžer.

Zapanjuje izjavama i ponašanjem. Spava uglavnom ‘u komadu’ cijelu noćPlače samo zarad svojih interesa. Ljekari ga posmatraju i vještače i kada zna i kada ne shvata da je predemet njihovog interesovanja. Previše je vremena prošlo od masovnog ubistva i odavno je trebalo da mu doprije do mozga kakve to sve posljedice ima“, ispričao je izvor Republike.

Čitaj još:   GORE GLAVU VOLJENI ŠEHERU, I USPRAVI SE! NE SAGINJI SE! NE, NA TVOJ 559. ROĐENDAN!

Istovremeno sa vještačenjem njegovog trenutnog psihološkog stanja, ljekari tragaju za znakovima koji su eventualno ukazivali na dječakovu mentalnu nestabilnost u vremenu tokom kojeg je planirao zločin, ali i onom koje je je prethodilo njemu.

On je u svojoj osnovnoj školi 3. maja 2023. godine ubio tri djevojčice na hodniku i školskog čuvara, pa je nastavio krvavi pir ušavši u svoj razred pred kraj prvog časa u kabinet istorije, gdje je pucao prvo u nastavnicu koju je teško ranio, a onda i u školske drugove i drugarice dok se bilo ko mrdao. Tu je ubio još pet djevojčica i jednog dječaka, a osim nastavnice ranio još petoro đaka.

alt

Na dan zločina za koji je odmah čuo i čitav svijet, uhapšen je otac koji se od tada nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru. Njemu se sudi za to što je sinu stavio na raspolaganje oružje i što ga je učio da puca u streljani, a majci za to što je njen otisak nađen na jednom od ispaljenih metaka. Sudi se još i dvojici odgovornih lica iz streljane zbog davanja lažnog iskaza u vezi sa obučavanjem maloljetnika za pucanje.

Čitaj još:   Iranski predsjednik IBRAHIM Raisi: Plamen američko- izraelskih bombi uskoro će progutati cioniste... (foto, video)

BONUS VIDEO: Kosta Kecmanovic Opet Pravi Haos u Bilnici, Ovo Mu Ne Mogu Zabraniti!? Majka Dečaka Ubice Zahteva…

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more