IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HALID Bešlić: DANAS NEMAM S KIM KAFU POPITI, Žena mi je imala tumor, zbog toga i… (foto)

Halid Bešlić je u skladnom braku već četiri decenije sa suprugom Sejdom...

Njegov privatni život, odnos sa ženom sa kojom je već decenijama u braku, oduvijek privalači pažnju medija, pa je sada Halid otkrio i kako su se upoznali, ali i nepoznate detalje iz porodice:

  • Ženu nisam upoznao na nastupu. U jednoj kafani gdje sam nastupao, na ulazu u Sarajevu… tu je radila moja svastika, bila je kuharica, i ona me je upoznala sa ženom. Ona nije izlazila po kafanama. Kada smo se upoznali vidio sam da je to to, zabavljali smo se pola godine i odmah poslije toga smo se vjenčali. Eto, tolike godine funkcionišemo i dan danas. Bilo je teških godina u našem odnosu, ali sve smo prevazišli. Kada smo bili mlađi to je nekako i normalno – rekao je Halid u emisiji Premijera vikend specijal Pink televizije, prenosi Kurir.rs.

Pjevač se ostvario kao suprug, ali i i kao otac i kao djed, pa ističe da su mu sve ove uloge veoma značajne:

  • Ja nisam osjetio trenutak kada sam bio otac. Imam samo jedno dijete. Moja žena je imala problema sa jajnicima i zbog toga nismo mogli da imamo još djece. Imala je tumor na jajniku, to smo riješili operacijom i to je bila posljedica. Njima nikad ništa nije falilo… Ja sam stalno putovao, radio… ne možete se baviti muzikom, a da budete stalno kući, zato kažem da nisam osjetio te trenutke na pravi način.
Čitaj još:   ALEKSANDAR Bogdanović: Krivokapić eliminiše jednog po jednog ministra, sve za istu fotelju– fotelju ni za šta... (foto)

Halid je otkrio i šta mu nedostaje u životu i koje kolege mu posebno fale sada:

  • Mladost mi nedostaje! Vrijeme prolazi, to se neće vratiti, ali mi mladost nedostaje. Što se tiče kolega, mnogi mi nedostaju. Moja generacija nas polako napušta, nemaš sada s kim popiti kafu. Ima tu onih mlađih, ali ne ide da ja budem sa njim. Najviše mi nedostaju Kemal Monteno i Davorin, sa njima sam bio jako blizak. Rastao sam se sa njima. Mi smo bili kafanski ljudi, fale mi – rekao je pjevač.

izvor: Kurir.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more