IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

World Convention Centre in Mumbai: Haljina crnogorske misice s grbom Crne Gore, oduševila modne kritičare… (foto, video)

Zvanično najljepša Crnogorka, Kotoranka Anđela Vukadinović trenutno boravi u Indiji, gdje predstavlja domovinu na izboru za mis svijeta…

MUMBAI: Svijet Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 29. 02. 2024… 12: 32… World Convention Centre in Mumbai: Haljina crnogorske misice s grbom Crne Gore oduševila modne kritičare… (foto, video)

ANĐELA Vukadinović je već imala priliku da se tamošnjem auditorijumu predstavi u nekoliko raskošnih odjevnih kombinacija.

Ipak, sudeći po informacijama iz Indije, njeno posljednje pojavljivanje na crvenom tepihu je prvuklo posebnu pažnju.

1709140457899081

Nosila je glamuroznu crvenu haljinu, sa grbom Crne Gore u prvom planu. Ova haljina je djelo modne dizajnerke Kristine Delić.

1709140457733988-1

Vukadinović je bila zatečena reakcijom prisutnih na svečanom događaju.

Čitaj još:   MILO Đukanović ugostio Majke Srebrenice: "Važno je sačuvati sjećanje na genocid, i činiti sve da se nikad ne ponovi..." (foto i video)

„Nakon mog izlaska na scenu, nijesam znala što se dešava. Toliko novinara oko mene i toliko pitanja – čija je ovo ideja. Ova crvena boja im se posebno dopala“, kazala je.

BONUS VIDEO: Miss World 2024 Contestants Prep For Coveted Blue Crown, Chant ‘Bharat Mata Ki Jai’

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more