IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JOKER ZOVI- Haos u kvizu ‘Ko želi biti milioner‘: Zvao ženu za pomoć, na telefon se javio- muškarac! (foto, video)

Takmičar kviza ‘Ko želi biti milioner’ ostao je zatečen kad je kao joker zovi nazvao suprugu, a s druge strane se javio muški glas.

LILOKLN: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 04. 03. 2024… 18: 32… JOKER ZOVI- Haos u kvizu ‘Ko želi biti milioner‘: Zvao ženu za pomoć, na telefon se javio- muškarac! (foto, video)

Kviz, koji vodi bivša zvijezda Top Geara Jeremy Clarkson, imao je dosta uzbudljivih trenutaka tokom godina.

Igrač JP Morgan ostao je šokiran kad je iskoristio pogodnost joker zovi, a s druge strane slušalice nije bila njegova supruga koju je htio pozvati. Učitelj iz Lincolna nije znao odgovor na pitanje vrijedno 16.000 funti: Koji je od ovih dana dio vikenda u Njemačkoj?, a ponuđeni odgovori glasili su A) Donnerstag, B) Mittwoch, C) Sonntag ili D) Dienstag.

  • Teta moje supruge živi u Njemačkoj više od 50 godina te ju je više puta posjećivala. Supruga koja bi inače bila u publici, ostala je kod kuće kao moj joker zovi- rekao je Morgan.

Nakon upućenog poziva na telefon se javio muški glas.

Čitaj još:   DANILO Marunović: Šta to radiš, JAKOVE? (foto)

Voditelj Jeremy rekao je takmičaru kako se na telefon njegove supruge javio neki muškarac i da se opusti jer je moguće da se radi o potpuno nevinoj situaciji. Kad se Elizabeth konačno javila, Jeremy ju je upitao je li neko s njom.

Twitter su ubrzo preplavili komentari koji su se rugali situaciji.

  • Pitanje za vrijeme pauze: Ko je muškarac koji se javio na telefon kad je JP nazvao svoju ženu?, glasio je jedan od komentara.

Drugi je dodao kako je prijava na kviz samo jedan od načina za otkrivanje da vas žena vara, pogotovo ako je neko zove da odgovori na pitanje iz Milionera. Još su neki muški glas s druge strane slušalice povezali s mogućom aferom, dok su drugi tvrdili kako se čulo da se javila automatska sekretarica koja kaže kako nema signala.

Pažljivim slušanjem uistinu se može čuti kako se javlja automatski odgovor koji kaže kako nema usluge, a JP je svejedno uzeo novac i kviz napustio 64.000 funti bogatiji.

Čitaj još:   BRAVO: BIVŠI FUDBALER VELEŽA SPASAO MIGRANTA OD UTAPANJA U NERETVI... (foto i video)

Snimak pregledajte OVDJE.

Izvor Jutarnji list.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more