IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Grupa građana Cetinja: Poželimo dobrodošlicu ANDRIJI Mandiću 7. marta, da mu pokažemo da nijesmo zaboravili… (foto)

”Misli da smo zaboravili kad je prije dvije-tri godine Cetinje nazvao malim nebitnim selom ispod Lovćena, koje je značajno samo po tome što je u njemu rođen kralj Aleksandar Karađorđević”…

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 05. 03. 2024… 00: 12… Grupa građana Cetinja: Poželimo dobrodošlicu ANDRIJI Mandiću 7. marta, da mu pokažemo da nijesmo zaboravili… (foto)

Grupa građana Cetinja poziva stanovnike na okupljanje u tom gradu 7. marta u 11h, a uoči prvog proljećnog zasijedanja parlamenta.

Njihov poziv prenosimo u cjelosti:

Vučićev potrčko, četnički vojvoda Andrija Mandić, u ulozi predśednika Crnogorske Skupštine zakazao je prvo proljećne zasijedanje parlamenta za 7. mart. Ako mu lani nije bastalo da prvo jesenje zasijedanje po zakonu zakaže na Cetinju, četnička čavka ovoga se puta osokolila pa je zakazala Skupštinu na Cetinje.

Vučićev vojvoda misli da su Cetinjani zaboravili kad je prije nepunu deceniju i po dovukao autobuse svojih bandita da nasilno održi promotivni skup u Hotelu Grand, kad je rulja nasrtala na naše sugrađane.

Čitaj još:   AZEM VLLASI: "Rusija stavila do znanja Srbiji da na nju ne računa kada je riječ o Kosovu"...

Misli da smo zaboravili kad je prije dvije-tri godine Cetinje nazvao malim nebitnim selom ispod Lovćena, koje je značajno samo po tome što je u njemu rođen kralj Aleksandar Karađorđević.

Misli da smo zaboravili da je inicirao podizanje spomenika tome zlikovcu čija je vojska palila crnogorske kuće i robila i mučila nejač crnogorsku. Misli da smo zaboravili njegovu javnu želju da Cetinju treba oduzeti status prijestonice. Misli da smo zaboravili Belveder i Adžića okuku i oblake bojnih otrova i suzavaca od kojih su se gušili Cetinjani i drugi Crnogorci.

Okupimo se 7. marta da poželimo dobrodošlicu Andriji Mandiću uoči śednice koju je zakazao u 11h. Okupimo se da mu pokažemo da nijesmo zaboravili. Mi nećemo peći prasad da pružimo otpor onome što baštini zastave s prasećim glavama. Mi ćemo se okupiti civilizovano, kako i priliči građanima prijestonoga grada i prijestonici crnogorske slobode i nepokora.

Vidimo se 7. marta u 11h!!!

izvor aktuelno.me

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   PREDRAG Bošković: Populizam koji je na snazi onemogućava Vojsci da radi i razvija se, velika NATO vježba sjajna prilika za crnogorske vojnike... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more