IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA- Završen popis u depou Višeg suda: Evo što sve nedostaje, oružje, telefoni, droga… (foto, vudeo)

Utvrđeno je da u jednom od predmeta između ostalog, nije pronađeno sedam mobilnih telefona, više SIM kartica od kojih jedna inostranog operatera „GO phone”, ključ od vozila marke „Audi A8”, pasoš, Rješenje Poreske uprave o oslobađanju poreza na promet, bijela koverta ispisana hemijskom, vizit karta “Enterijeri”.

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak, 08. 03. 2024… 14: 32…PODGORICA- Završen popis u depou Višeg suda: Evo što sve nedostaje, oružje, telefoni, droga… (foto, vudeo)

Kada su je riječ o pravosnažno okončanim predmetima, utvrđeno je da nedostaje mobilni telefon marke „Samsung”.

Osim toga, kako saznajemo, komisija je utvrdila da nedostaju dva telefona i to marke „Samsung” i „Nokia” za koja je bilo odlučeno da se vrate osuđenom međutim nije evidentirano da ih je to lice preuzelo odnosno da su mu predata.

Javnost je posebno interesovalo šta je bilo sa drogom iz Depoa. Prema našim nezvaničnim informacijama ovo su rezultati popisa kada je u pitanju droga koja nedostaje odnosno koja nije pronađena:

1. U pravosnažno okončanom predmetu, pronađene su četiri providne kesice, od čega dvije prazne a u dvijema se nalazi po jedan mali zamotuljak. Po presudi od okrivljenog su oduzeta 8,62g heroina;

Čitaj još:   TRAMP ZOVE REDOM GUVERNERE: Da ponište pobjedu Bajdena ... (foto i video)

2. U predmetu koji je u radu nije pronađena vrećica marihuane u količini od 7,692g.

3. U pravosnažno okončanom predmetu nije pronađena konoplja u količini od 177,68g.

4. U pravosnažno okončanom predmetu nijesu pronađena tri zamotuljka marihuane u količini od 0,862g, 1,492g, i 58,503g.

5. U predmetu koji nije pravosnažno okončan, nedostaje 9,726g kokaina.

U predmetu koji je pravosnažno okončan 11. jula 2019, po knjizi oduzetih stvari po kojoj se upoređuju stvari predate na čuvanje, spisi se sastoje od 6 foldera- registratora i 1 paketa a pronađen je 1 paket i 4 foldera- registratora.

Dakle komisija je konstatovala da nedostaju dva foldera iz tog predmeta. Spis se nalazio u prostoriji u kojoj je izvršen upad odnosno gdje je pronađen otvor za podzemni prolaz.

Kada je u pitanju oružje, utvrđeno je da nedostaje ukupno 13 pištolja, 3 pištolj- revolvera i 3 puške od čega je iz pravosnažno okončanih predmeta: 6 pištolja, 3 pištolja-revolvera i 2 puške.

BONUS VIDEO: Pozivi na odgovornost nakon obijanja depoa u Višem sudu u Podgorici

Čitaj još:   MILO Đukanović: Vidjeli smo izliv netolerancije, agresije i primitivizma... (foto i video)

izvor Portal analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more