IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vladimir MARTINOVIĆ, ne PRESTAJE da BRUKA DRŽAVU: Predsjednica EBRD- a, osjetila ”šarm” kolašinskog ”Balvana”… (foto)

Basso je boravila u Crnoj Gori od 12. do 14. februara, a imala je sastanke na najvišem nivou u crnogorskoj Vladi i sa predsjednikom. Između ostalih, ona se sastala i sa Martinovićem koji je tom prilikom, kako saznajemo iz izvora bliskih njegovom kabinetu, ispoljio neviđen nivo prostakluka i nevaspitanja

Kontroverzno lice koje obavlja funkciju ministra turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera  Vladimir Martinović  na dobrom je putu da pored afera i nestručnosti postane poznat i po nevaspitanju i konstantnom blamiranju Vlade i države Crne Gore.

Ogrezao u aferama, Martinović se ponaša kao samoreklamer i demagog, otaljavajući posao koji je dobio zahvaljujući međupartijskim zakulisnim dogovorima i na taj način samom svojom pojavom čini nemjerljivu štetu crnogorskom društvu.

Najnoviji ispad na Sajmu turizma u Berlinu, kada je na štandu kao pijačni prodavac sricao na svom maternjem ”srBskom” jeziku pred njemačkim turoperatorima i novinarima, istakao ga je kao favorita za blam godine, iako je tek mart.

Neznanje stranih jezika ’’Balvana’’ iz Bara Kraljskih došlo je do izražaja prilikom posjete Berlinu kada je kontroverzni ministar obrukao Vladu i državu Crnu Goru. Obrukao je naravno i sebe, ali to je nešto na što je ’’Osvrtaj’’ oguglao…

Ali tek što je javnost preko videa na društvenim mrežama upoznata sa Martinovićevim brukanjem države, Portal Aktuelno došao je do pouzdanih saznanja o još jednom blamu uzrokovanom izlivom nevaspitanja u toku sastanka sa predsjednicom Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Odile Renaud-Basso.

Čitaj još:   Sve o Hamasu: IZNENADA U ZORU- Ko stoji iza napada na Izrael... (foto, video)

Basso je boravila u Crnoj Gori od 12. do 14. februara, a imala je sastanke na najvišem nivou u crnogorskoj Vladi i sa predsjednikom. Između ostalih, ona se sastala i sa Martinovićem koji je tom prilikom, kako saznajemo iz izvora bliskih njegovom kabinetu, ispoljio neviđen nivo prostakluka i nevaspitanja.

”Kada je sredinom februara predsjednica EBRD-a bila u posjeti Crnoj Gori, imala je između ostalog i sastanak sa ministrom Martinovićem. U toku sastanka dok je ona pričala ministar se igrao telefonom i kucao poruke što je nju iznerviralo.

U jednom momentu je prestala da priča i zavladala je neprijatna tišina. Martinović je onda digao pogled sa telefona i ona mu rekla – ‘kad vi završite sa telefonom ja ću da nastavim’. On se zatim počeo pravdati da ‘piše poruke vezano za neke projekte’, a svi iz crnogorske delegacije su u zemlju potonuli od bruke”, rekao je naš izvor veoma blizak Martinovićevom kabinetu.

Jednom riječju– BLAM!

Nije ni čudo što Martinović nije na svom Facebook profilu podijelio informaciju da se sastao sa predsjednicom EBRD-a, što inače radi kad se sa bilo kim sretne, uz obavezno sponzorisanje da bi na društvenim mrežama ostavio utisak da nešto radi.

Čitaj još:   OSKAR Huter: MILAN Knežević, nastavlja da nipodaštava Vojsku Crne Gore, da reaguje Ministarstvo odbrane... (foto)

U.P.A.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more