IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Zirojević: Dobro je što smo vidjeli da su iz PES konačno zauzeli stav, imali su problem i da govore… (foto)

“Jedino se javio Čarapić, a bolje da nije”

Poslanik Socijaldemokrata Nikola Zirojević ističe kako nije iznenađen time što incijativa za smjenu predsjednika Skupštine Andrije Mandića nije dobila podršku.

“Mislim da je rasprava najbolje pokazala da je Pokret Evropa sad konačno jasno zauzeo stranu. Čini mi se da je Pokret Evropa Sad zapravo najviše i strahovao od današnje diskusije.

Dakle, nije se taj strah uopšte primijetio u redovima nove srpske demokratije, niti recimo kod gospodina Mandića. Zbog toga što je od ove diskusije u konačnom i on samo mogao da dobije”, kazao je on za televiziju E.

Poručio je i kako su iz Evrope sad juče imali problem i da govore na tu temu.

“Vidjeli smo u parlamentu, nijesu ni govorili. Više ne znam koliko oni imaju poslanika, stalno im neko otpada.Niko se od tih ljudi nije javio, izuzev poslanika Čarapića koji bolje je da se nije javljao”, dodao je on.

Čitaj još:   KONAČNO Poznati termini preostalih utakmica Crne Gore na EP u rukometu: Čak tri susreta "lavova" počinju u... (foto, video)

Kaže i da se opozicija bori protiv svega ovoga iako mnogi pokušavaju na sve načine da ih onemoguće u toj borbi.

Komentarisao je i jučerašnju diskusiju Danijela Živkovića i Milana Kneževića.

“Pa meni se čini da su i jedan i drugi danas ispali u pravu. Čini mi se da je to nekako bio konačan ishod, s obzirom na to da niti se Danijel Živković, kao što smo vidjeli, izvinio, niti je Milan Knežević napustio politiku kao što je najavio da će napustiti. I jedan i drugi vjeruju da su u pravu i to je, čini mi se, najbolja slika političke scene Crne Gore”, dodao je on.

izvor: analitika.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DAMIR Šehović: DRITAN Abazović nema šta da traži na samitu Otvoreni Balkan, nije mu to trka Formule 1 da bi išao da ispuni “dječački san” (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more