IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČEDOMIR Čedo Jovanović STAO NA NOGE! Poslije OSME OPERACIJE snimljen NA ŠTAKAMA! (foto, video)

Lider LDP, Čedomir Jovanović operisan je 18. marta u Urgentnom centru, ali je već poslije tri dana stao na noge. Jovanoviću je desno koljeno operisano osmi put, a operacija je izvedena na ortopediji Urgentnog centra u Srbiji.

BEOGRAD: Crbija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 21, 03. 2024… 17: 22… ČEDOMIR Čedo Jovanović STAO NA NOGE! Poslije OSME OPERACIJE snimljen NA ŠTAKAMA! (foto, video)

  • Osjećam se dobro, ali stao sam na operisanu nogu, što je najvažnije. Oporavak će trajati nekoliko nedjelja, možda i mjeseci, a čekaju me i dugotrajne terapije. Hvala još jednom ljekarima sa ortopedije Urgentnog centra – kaže Čeda Jovanović koji je snimljen na štakama na keju.

Prijatelji koji su ga snimali su se našalili da je spreman za Ligu šampiona i da je sada ranjeni orao, s obzirom na stanje u kom se nalazi.

  • Nisam ja ranjeni orao, ovo je sve bio trening, bio je čelendž – poručio je Jovanović.
  • Operisan sam i sve je prošlo kako treba i kako je moglo s obzirom na stanje koljena. Zahvalan sam svim ljekarima na stručnosti i posvećenosti – poručio je kratko nakon operacije Jovanović za “Blic”.
Čitaj još:   PODLEGAO POVREDAMA I MALI BRAT (5) DJEVOJČICE KOJA JE SIMBOL STRADAVANJA DJECE U UKRAJINI... (foto, video)

Nakon oporavka, uslijediće terapije, a poslije toga najvjerovatnije još jedna operacija. Podsjećamo, lideru LDP bi trebalo da bude ugrađen vještački zglob.

Jovanović je čak osam puta operisao desno, a šest puta lijevo koleno, a sve zbog velikih napora i sportskih povreda.

(E.F./ Blic)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more