IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Damjanović: Lovac na zmajeve “goni”- MILANA “Pipuna” Kneževića, da bi srušio MILOJKA Spajića… (foto)

Skorašnje gostovanje u emisiji Načisto kod rijaliti novinara Petra Komnenića, kao i novinarovo poltronsko ponašanje prema predśedniku DNP, bio je jedan od pokušaja da se upeca Knežević.

Nadaleko poznati prvi reket Crne Gore Željko Ivanović koji sebe  naziva lovcem na zmajeve, ovih dana pokušava da ulovi lidera DNP Milana Kneževića kako bi obezbijedio podršku za obaranje Vlade Milojka Spajića.

Skorašnje gostovanje u emisiji Načisto kod rijaliti novinara Petra Komnenića, kao i novinarovo poltronsko ponašanje prema predśedniku DNP, bio je jedan od pokušaja da se upeca Knežević.

Lovac na zmajeve pokušava da iskoristi Milanovo razočarenje zbog kašnjenja razgraničenja Podgorice i Zete i pridobije ga da bude ”suport” njegovoj misiji rušenja Vlade Milojka Spaji

Takođe, medijski reketaš proba  da valorizuje  nezadovoljstvo Kneževića zbog podjele kolača vlasti koji je pripao listi ZBCG  koju je predvodio na poslednjim parlamentarnim izborima.

Ni sve teške riječi i iznošenje detalja o finansiranju Vijesti od  “Vučićevog MTL-a” od strane Milana Kneževića prvi reket naše države nije pokolebalo da baci udicu na lidera DNP.

Žeks je Milančetu oprostio i udarac tamo đe ga najviše boli, u novčanik samo da bi pridobio njegovu podršku za sklapanje plana koji ima za cilj rušenje Vlade Milojka Spajića.

Čitaj još:   ŽELLJKO Vukmirović: Milančetova odbrana i posljednji dani... (foto, video)

Lično mislim da će bacanje udice na lidera DNP biti uzaludan posao za lovca na zmajeve, jer ipak Knežević za razliku od medijskog reketaša ima svoje principe i uvjerenja.

Ukoliko želi Kneževićevu podršku Ivanović će morati da zakuca na vrata koja je dupetom zatvorio kod Aleksandra Vučića na Andrićevom vencu.

Siguran sam da  Žeksu nije  problem da krišom iza leđa Šolaku i Đilasu ponizno ode kod Vučića i bez grama obraza ga pogleda u oči, izvine se zbog napada na Andreja i zatraži Milanovu podršku.

Vidjećemo da li lider DNP spreman da zaigra užičko kolo sa lovcem  na zmajeve, koji želi da ga iskoristi zarad ostvarenja svojih mešetarskih ciljeva.

Vjerujem da Knežević kao iskusan političar zna da ko je ušao  kolo sa osnivačima tabloida Vijesti ni hiljadu groševa mu nije bilo dovoljno da iz njega izađe.

Piše: Aleksandar Damjanović

Aleksandar Damjanović

Čitaj još:   RUSIJA DIGLA RUKE OD RAJA, PIPUNA I EKIPE A BEOGRAD SVE MANJE PLACA ZA SRBOVANJE

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more