IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Rakočević NATO partnerima: Crnoj Gori potrebni izbori i prozapadna većina… (foto)

Nikola Rakočević je u razgovorima u Talinu saopštio da posljednji potezi pro-ruskih partija na vlasti u Crnoj Gori najubljedljivije objašnjavaju zbog čega je posljednje istraživanje NATO saveza pokazalo veliki pad povjerenja u alijansu među građanima Crne Gore…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, nedelja 24 03. 2024… 12: 32… NIKOLA Rakočević NATO partnerima: Crnoj Gori potrebni izbori i prozapadna većina… (foto)

Predstavnici vlasti u Crnoj Gori šalju opasne poruke skretanja države sa evroatlantskog kursa, kazao je član crnogorske delegacije i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Nikola Rakočević, tokom boravka u Talinu.

U trenutku kad delegacija Skupštine Crne Gore na PS NATO- a u Talinu, daje snažnu podršku Ukrajini u odbrani svoje države i slobode ukrajinskog naroda u ratu koji je agresijom započela Ruska Federacija, predstavnici vlasti u Crnoj Gori šalju opasne poruke skretanja države sa evroatlantskog kursa, kazao je član crnogorske delegacije i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Nikola Rakočević, tokom boravka u Talinu.

“Nakon rušenja dobrosusjedskih odnosa sa BiH, prilikom posjete ruskog agenta Dodika predsjedniku Skupštine Andriji Mandiću, sada se iz ekstremnog dijela vlasti otvoreno najavljuje promjena državne politike prema Kosovu, kroz najavljeno glasanje predstavnika vlasti protiv ulaska Kosova u Savjet Evrope”, saopštio je svojim sagovornicima na marginama Parlamentarne skupštine NATO- a u Talinu, poslanik Rakočević.

Čitaj još:   PROTEST OD KOJEG SE RS TRESE, DAVID SA TRGA: "Ne idem dok se ne ispune moji USLOVI, htjeli me ubiju i da unište grupu 'Pravda za Davida'"

Nikola Rakočević je u razgovorima u Talinu saopštio da posljednji potezi pro-ruskih partija na vlasti u Crnoj Gori najubljedljivije objašnjavaju zbog čega je posljednje istraživanje NATO saveza pokazalo veliki pad povjerenja u alijansu među građanima Crne Gore.

“Da bi država učvrstila svoj kredibilitet u NATO savezu, a time i nastavila svoj put prema članstvu u Evropskoj uniji, neophodno je najskorije organizovati vanredne parlamentarne izbore i nakon njih formirati nespornu prozapadnu vladu”, zaključio je Rakočević.

Na marginama PS NATO- a Rakočević se sastao sa kongresmenima SAD-a, poslanicima Albanije, Holandije, Litvanije i članovima drugih delegacija.

izvor Portal aktuelno.me

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   NAGLA PROMJENA VREMENA: Iz kratkih rukava u kapute, umjereno oblačno, za vikend kiša uz mogućnost poplava, vrijeme u narednih nekoliko dana... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more