IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Održana tribina u Bijelom Polju: Prepuna sala pokazatelj snažne podrške za DPS… (foto, video)

Generalni sekretar DPS-a Aleksandar Bogdanović akcentovao je značaj nastavka reformi unutar partije, te naglasio da su ovo prvi unutarpartijski lokalni izbori u Crnoj Gori…

BIJELO POLJE:, Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 30, 03. 2024… 21: 12… Održana tribina u Bijelom Polju: Prepuna sala pokazatelj snažne podrške za DPS… (foto, video)

Iz DPS Crne Gore kazali su da je u okviru kampanje povodom unutarstranačkih izbora sinoć u Bijelom Polju održana tribina na kojoj se predstavio kandidat za predsjednika opštinskog odbora dr Elvir Zvrko.

Generalni sekretar DPS-a Aleksandar Bogdanović akcentovao je značaj nastavka reformi unutar partije, te naglasio da su ovo prvi unutarpartijski lokalni izbori u Crnoj Gori.

“Bogdanović je tom prilikom poručio bjelopoljskom odboru da ostane istrajan na putu evropske i građanske Crne Gore i ukazao na skoru potrebu povratka DPS na vlast, kako bi Crna Gora dobila svoje zasluženo mjesto u evropskoj porodici naroda.

Potpredsjednica opštinskog odbora DPS Bijelo Polje i bivša poslanica Vesna Pavićević poručila je da je jedinstvo u partiji održalo DPS snažnom i danas je čini najjačim političkim subjektom na crnogorskoj političkoj sceni. Pavićević je kazala da su ljudi poput Zvrka nova snaga i nada da naša partija može nastaviti pobjedničkim putem u Bijelom Polju”, navodi se u saopštenju.

Čitaj još:   STRAVIČNA NESREĆA U CRNOJ GORI! Automobil sa tri osobe sletio sa mosta u rijeku, izvučeno tijelo djevojke, pozvani ronioci...

Aktuelni predsjednik OO DPS Bijelo Polje i potpredsjednik partije Abaz Dizdarević dao je punu podršku kandidatu Zvrku, uvjeren da snaga ideje partije, koju kandidat za predsjednika može prenijeti članovima, znači još veći uspon i boljitak.

Dizdarević je saopštio da je jedinstvo u odboru potrebno više nego ikad i da, na primjeru odnosa između njega i Zvrka, “moramo graditi dobre međuljudske odnose, zasnovane na zajedništvu i međusobnoj podršci”.

“Zvrko je saopštio da su jedinstvo, timski rad i odgovornost u radu garancija za uspjeh. On se u svom govoru osvrnuo na aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori, ukazavši na prijeku potrebu konsolidacije redova u DPS, a sve sa ciljem vraćanja na put zajedničkog prosperiteta.

Zvrko je saopštio da je njegova kandidatura potez odgovornosti kojim želi da dodatno angažuje partijsku infrastrukturu, za koju vjeruje da je motivisana da radi posvećeno i bespoštedno, kako bi Bijelo Polje ostalo bastion evropske politike na sjeveru Crne Gore.

Ukoliko bude izabran, Zvrko obećava da će se njegov rad mjeriti konkretnim rezultatima, te da je spreman da uvijek preispita povjerenje koje odbor ima u njega, smatrajući da je odgovornost predsjednika olpštinskog odbora da primjerom svog rada i zalaganja bude pokretač pozitivnih procesa u partiji”, piše u saopštenju.

Čitaj još:   NOVINA ZA RODITELJE: Od septembra NE MORAJU da se pravdaju IZOSTANCI iz škole ... (foto mi video)

BONUS VIDEO: VIJESTI U POLA 7 – PUT PLJEVLJA BIJELO POLJE | Vijesti online

izvor aktuielno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more