IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Počela kampanja ,,Budva može bolje!”, bićemo najjača lista u opštini… (foto, video)

Opštinski odbor DPS Budva počeo je sinoć predizborne aktivnosti u sklopu kampanje za lokalne izbore u Budvi 26. maja pod sloganom ,,Budva može bolje!”

BUDVA; Crna Gora Zanimljivosti. utorak, 02, 04. 2024… 13: 12… DPS: Počela kampanja ,,Budva može bolje!”, bićemo najjača lista u opštini… (foto, video)

DANIJEL Živković u Budvi: Bićemo najjača lista na izborima 26. maja…

Foto: DPSFoto: DPS

Opštinski odbor DPS Budva počeo je sinoć predizborne aktivnosti u sklopu kampanje za lokalne izbore u Budvi 26. maja pod sloganom ,,Budva može bolje!”.

“U sjajnoj atmosferi i punoj sali, prisutnima su se obratili članica radne grupe Snežana Kuč, kandidat za predsjednika OO Milan Tičić, poslanik u Skupštini Nikola Milović, potpredsjednik DPS Ivan Vuković i predsjednik Demokratske partije socijalista Danijel Živković“, saopšteno je iz Opštinaskog odbora DPS Budva.

Čitaj još:   Mile Dodik- zablude o ljubavi prema Srbiji: Folklorni fenomen, gdje mu je adresa, tamo ili ovdje, ili negdje na pola puta... (foto)
Foto: DPS
Foto: DPS

Na skupu je poručeno da je bilo dosta anarhije i haosa u Budvi te da je došlo vrijeme za promjene koje će gradu donijeti razvoj i prosperitet nakon stagnacije koja traje još od 2016. godine.

“Takođe, istaknuto je očekivanje da će Demokratska partija socijalista na narednim izborima biti najjača odbornička lista te da će izborni rezultat u Budvi označiti prekretnicu i za promjene na državnom nivou”, zaključuje se u saopštenju.

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more