IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILANKA Kamberović- Sekretarka Sekretarijata za inspekcijske poslove Opštine Pljevlja, podnijela ostavku nakon optužbi od strane DARIJA Vraneša… (foto)

Sekretarka Sekretarijata za inspekcijske poslove Opštine Pljevlja Miladinka Kamberović danas je podnijela ostavku na tu funkciju…

PLJEVLJA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 02, 04. 2024… 00: 12… MILANKA Kamberović- Sekretarka Sekretarijata za inspekcijske poslove Opštine Pljevlja, podnijela ostavku nakon optužbi od strane DARIJA Vraneša… (foto)

Vršilac dužnosti sekretara za inspekcijske poslove biće imenovan u narednih nekoliko dana….

test

Ostavku u pisanoj formi Kamberović je podnijela presjedniku Opštine Dariju Vranešu, poslije događaja u vezi sa rušenjem privremenih objekata na Trgu patrijarha Varnave, i optužbi koje je Vraneš iznio na njen račun.

“Korektno je što su neke kolege shvatile da ne mogu da se iznesu sa problemima i povukle se sa funkcije. Mi nećemo od grada da pravimo kasabu. Nije moguće obavljati funkciju, a ne zamjerati se. Moramo da radimo iskljičivo u intresu Opštine, grada i svih naših građana.

Zbog lošeg rada nekih službi mi i poslije 15 godina nemamo rekonstruisan Trg. Tražim od svih kolega starješina maksimalnu odgovotnost, predanost, ažurnost i posvećenost poslu. Niko nije nezamjenjiv. Uređenje grada ne može niko zaustaviti“, kazao je lokalnim medijima Vraneš.

Čitaj još:   RUSE ČEKA PONOR I AMBIS: Ukrajina pokrenula žestoku protivofanzivu- "Stvorit ćemo haos u njihovim redovima!" (foto, video)

Vraneš je nedavno prilikom prvog bezuspješnog pokušaja rušenja jednog od privremenih objekata na Trgu patrijarha Varnave optužio pojedine službenike lokalne uprave “da nisu ispunili svoje radne obaveze”.

“U čitavoj priči je poseban problem ponašanje pojedinih opštinskih funkcionera koji ne ispunjavaju svoje radne obaveze. Sekretarka za inspekcijske poslove i pored više mojih upozorenja da na vrijeme traži, pismenim putem asistenciju policije, to nije uradila. Tražiću njenu disciplinsku odgovornost i ostavku”, rekao je tada Vraneš novinarima.

U reagovanju Kuburović je apelovala na Državno tužilaštvo da ispita navode predsjednika Opštine.

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more