IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA NE PRESTAJE- Prije nego što je napustila PORODIČNU kuću, izbila SVAĐA između Harisa Džinovića i Meline? (foto, video)

Haris Džinović zvanično se razveo od Meline Džinović, a nešto ranije, jedna situacija navodno je bila tačka ključanja u njihovom okrnjenom braku.

Naime, veče prije nego što je modna kreatorka riješila da napusti vilu na Senjaku u kojem je živjela sa  pjevačem, došlo je navodno do velike tenzije, dok su bili u gostima.

Bliski prijatelji ugostili su Harisa i Melinu, koji su u toku večeri imali neprijatan razgovor pred svima, kako se navodi.

“Noć prije nego što je i posljednju torbu i nakit iznijela iz kuće, Melina je sa Harisom bila kod javnosti poznatih prijatelja na večeri. Ona mu se nije obraćala i danima prije toga je stalno bila van kuće, a Haris joj nije riječ rekao. Te večeri su oboje bili vidno nervozni i Haris je počeo da ponavlja “Tako sam i ja od tebe napravio gospođu i sve ti pružio. Da mene nije bilo, ne bi ništa imala”,  započeo je izvor, koji nastavlja da je dizajnerku ovo iznerviralo.

Čitaj još:   HOROR, PRIZNAO MAJCI DA JE, UBIO I SILOVAO NOVINARKU: Bio pijan i drogiran...

“Melina je nekoliko puta rekla “Hari, ne s**i”, ali je on nastavljao i onda je postalo žestoko, čak su ih i prijatelji smirivali i rekli da nije momenat za takve priče”, naveo je izvor, koji se druži sa bivšim parom.

Neslavno veče doprinijelo je tome da navodno već sjutradan Melina napusti kuću i ostavi Džinovića, koji je poslije razvoda govorio šokantne navode o 29 godina mlađoj, bivšoj partnerki.

izvor: kolektiv.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more