IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIZNALI UBISTVO: Aleksandar Vučić potvrdio da je nestala djevojčica Danka Ilić ubijena, uhapšene dvije osobe… (foto, video)

OTKRIVEN IDENTITET UBICA DJEVOJČICE: Danku udarili službenim automobilom, pa je ubacili u gepek i odvezli na deponiju…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvtrak, 04, 04. 2024… 10: 42… PRIZNALI UBISTVO: Aleksandar Vučić potvrdio da je nestala djevojčica Danka Ilić ubijena, uhapšene dvije osobe… (foto, video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je na press konferenciji kazao da su dvoje ubica priznali ubistvo dvogodišnje Danke i da vode policiju do mjesta gdje je bačena. Dvogodišnja Danka je nestala prošle sedmce u utorak u Banjskom polju kod Bora.

Aleksandar Vučić objavio je da nažalost nema dobre vijesti o nestanku male Danke Ilić i da su uhapšena dvojica počinilaca.

“Oni su priznali ubistvo”, kazao je Vučić i dodao sa kakvim monstrumima mi imamo posla.

“Sad je vode do mjesta gdje su bacili tijelo djeteta. Hvala policiji na velikom trudu”, kazao je Vučić.

Vučić je informaciju saopćio na press konferenciji uoči vanredne sjednice Vlade Srbije i prilikom iznošenja informacije je bio vidno potresen. Više informacija će biti saopćeno naknadno.

Čitaj još:   MILOJKO Spajić ponudio resora po prncipu “uzmi ili ostavi”... (foto, video)

Kako piše Blic.rs ranije danas su pronađeni tragovi krvi na automobilu forenzičkom istragom i na osnovu toga su privedene dvije osobe.

Podsjećamo, Mala Danka nestala je u utorak, prošle sedmice, oko 13.45 i od tada joj se gubi svaki trag. U trenutku nestanka Danka se nalazila sa majkom.

Policija je u više navrata pretraživala teren u Banjskom polju kod Bora koristeći najsavremeniju opremu, ali nije pronađen niti jedan materijalni dokaz koji bi mogao da ukaže šta se desilo sa dvogodišnjom djevojčicom.

BONUS VODEO: Danka Ilić JE UBIJENA! STIGLA UŽASNA VEST! 

izvor iBalkan.net/ Klix.ba

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more