IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UBISTVO U CRNOJ GORI: Pucnjava kod Cetinja u mjestu Meterizi, ubijen Radovan Marković… (foto, video)

Radovan Marković (29) preminuo je nakon što je ranjen u Meterizima, općina Cetinje…. Dvadesetdevetogodišnji Radovan Marković preminuo je od posljedica ranjavanja u pucnjavi koja se danas oko 18.40 sati dogodila na magistralnom putu Podgorica – Cetinje u mjestu Meterizi, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvtrak, 04, 04. 2024… 00: 42… UBISTVO U CRNOJ GORI: Pucnjava kod Cetinja u mjestu Meterizi, ubijen Radovan Marković… (foto, video)

Predhodnog dana oko 18.40 časova u mjestu Meterizi, na magistralnom putu Podgorica – Cetinje, došlo do pucnjave kojom prilikom je Radovan Marković (29) zadobio smrtonosne povrede, od kojih je preminuo u Kliničkom centru Crne Gore.

test

Kako Portal Standard saznaje Marković je pronađen, pored zapaljenog vozila, u besvjesnom stanju sa prostrelnim ranama, od kojih je par sati kasnije preminuo u Kliničkom centru.

Prema sumnjama istražiteljima vjerovatno se radi u ubistvu, a policija traga za dvojicom mladića, koja su prema navodima očevidaca, pobjegli sa lica mjesta automobilom

Čitaj još:   VJERSKE ZAJEDNICE CRNE GORE: Samo Islamska zajednica poziva na vakcinaciju... (foto)

“U toku su prikupljanja obavještenja od više lica, te se preduzimaju i druge operativno – taktičke mjere i radnje. Svi kapaciteti obavještajno bezbjednosnog sektora stavljeni su na raspolaganje u cilju rasvjetljavanja ovoga događaja.

Prema do sada raspoloživim informacijama vozilo koje je uništeno usljed dejstva vatre je pripadalo licu koje je lišeno života”, kaže se u saopštenju.

Kažu da je to sve što mogu saopštiti u cilju zaštite istrage i potpunog rasvjetljavanja događaja.

BONUS VIDEO: Pucnjava na Meterizima

izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more