IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ROŽAJE TUGUJE: Na ahiret preselio JUSUF Fetahović, ostavio neizbrisiv pečat u svom gradu… (foto)

Rožaje– Jusuf Fetahović, istaknuti društveno-politički djelatnik i jedan od najuglednijih Rožajaca, preminuo je danas u 80. godini života, ostavivši za sobom bogato nasleđe i dubok trag u srcima svih koji su ga poznavali.

Rođen i odrastao u Rožajama, Fetahović je svoj život posvetio službi svojoj zajednici i državi. Tokom svog bogatog radnog vijeka, obavljao je brojne značajne funkcije. Bio je predsjednik Opštine Rožaje, a njegova karijera obuhvata i uloge komercijalnog i generalnog direktora u industrijskom gigantu „Gornji Ibar“. Njegova stručnost i posvećenost takođe su ga doveli do pozicije ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Pored toga, Jusuf je bio direktor PTT saobraćaja Crne Gore i šef Diplomatskog predstavništva Crne Gore u Zagrebu, gde je svojim radom dodatno učvrstio veze između Crne Gore i Hrvatske.

Čitaj još:   "Napad na Dubrovnik će ostati crna mrlja crnogorske istorije" (foto)

Komemoracija će se održati u Gradskoj vijećnici Rožaja, gde će se prijatelji, saradnici i porodica okupiti da odaju počast ovom velikanu. Jusuf Fetahović će biti sahranjen u porodičnom groblju, uz prisustvo velikog broja građana koji žele da se oproste od čoveka koji je ostavio neizbrisiv pečat na svom gradu i narodu.

izvor: sandzakdanas.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more