IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIHAD Aličković pronašao muškarca koji je ukrao romobil djevojčici ispred Centralne džamije u Sokolović Koloniji u SARAJEVU… (foto, video)

Krajem marta ispred Centralne džamije u Sokolović Koloniji ukraden je električni romobil djevojčici koja je došla na mukabelu.

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, subota, 20, 04. 2024… 12: 42… NIHAD Aličković pronašao muškarca koji je ukrao romobil djevojčici ispred Centralne džamije u Sokolović Koloniji u SARAJEVU… (foto, video)

27. marta ispred Centralne džamije u Sokolović Koloniji ukraden je električni romobil djevojčici koja je došla na mukabelu. Krađa se dogodila u 13: 10 sati, a lopov je snimljen nadzornim kamerama sa džamije.

Krađa se dogodila u 13: 10 sati, a lopov je snimljen nadzornim kamerama sa džamije.

Radi se o ovom muškarcu.

Samo jedan dan trebao je članovima AntiDayton pokreta da skupe novac kako bi vratili 16-godišnjoj djevojci osmijeh na lice.

Dijete je zahvalno jer romobilom ide gotovo na svaki namaz u džamiju u Sokolović Koloniji. Rođena je u Sarajevu, od oca Turčina Hakana i majke Bošnjakinje iz Zavidovića. Blic akcijom javilo se nekoliko ljudi da podržimo ovo dijete i evo rezultat je tu kako joj ovaj ramazan ne bi ostao u ružnom sjećanju.

Čitaj još:   Novinarka otkrila jezivo iskustvo sa porođaja: VREĐALI ME, ISPUSTILI BEBU, SMIJALI se doživjela sam HOROR... (foto)

Na sajmu knjiga u Sarajevu koji se održava u aprilu svake godine, Nihad Aličković pronašao je lopova koji krade romobile po gradu. Od njega je javno tražio da se izvine ljudima.

-Jel bi trebao da se izvineš možda javno? – pitao ga je Aličković?

-Izvinut ću se, sutra.” odgovorio je muškarac.

-Ja se izvinjavam javno šta sam uradio. Ja sam došao na sajam knjige da pomognem. Nisam ja lopov, ja nisam ukrao romobil. Ja sam htio da vratim romobil međutim nisam – izjavio je muškarac sa snimka kojeg je snimio Aličković.

BONUS VIDEO: Uhvatio lopova koji je ukrao romobil iz džamije: Morao se izvinuti

izvor Hayat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more