IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS U KOMŠILUKU: Pretukao metalnom šipkom ženu, skidala mu crnu magiju, završio u pritvoru … (foto)

Na prijedlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu (Srbija) sud je Z. L. (36), odredio pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je metalnom šipkom pretukao 57-godišnju ženu, koja mu je pružala usluge otklanjanja crne magije.

SMEDEREVO: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 20, 04. 2024… 10: 42… UŽAS U KOMŠILUKU: Pretukao metalnom šipkom ženu, skidala mu crnu magiju, završio u pritvoru … (foto)

Za osumnjičenim je raspisana potraga, i 15. aprila je uhapšen u Sirakovu.

Pritvor mu je određen da ne bi utjecao na oštećenu i svjedoka, kao i da ne bi ponovio krivično djelo u kratkom vremenskom roku. Inače, vračara je zadobila prelom lobanje.

On je osumnjičen za krivično djelo teška tjelesna povreda.

Osumnjičenom je stavljeno na teret da je krajem novembra prošle godine u večernjim satima, nakon kraće rasprave sa oštećenom i upućenih prijetnji, udario metalnom šipkom nekoliko puta po glavi i tijelu te joj je na taj način nanio teške tjelesne povrede, odnosno dvije frakture lobanje i otvoreni prelom šake.

Čitaj još:   PLJEVLJA GP Ranče: Zaplijenjeno 43,7 kg marihuane, uhapšen D.J. iz Nikšića... (foto)

Nakon izvršenog krivičnog djela osumnjičeni je, pošto je prethodno polomio dva mobilna telefona i računar oštećene, napustio mjesto događaja, a događaju su najvjerovatnije prethodili neraščišćeni računi između osumnjičenog i oštećene koja mu je u ranijem periodu u više navrata pružala usluge otklanjanja crne magije.

izbor (Tanjug)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more