IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILAN Pipun Knežević: Pitam Crkvu da li ona stoji iza riječi svoga mezimca Filipa Ivanovića i da li je vrijeme za litije u Crnoj Gori… (foto)

“Pošto je ministar Filip Ivanović obožavano čedo crkve, a bio je i Srbin do prije neki mjesec, pitam našu crkvu u Crnoj Gori da li stoji iza riječi i stavova svog stipendiste i mezimca koje je uputio Srbiji, Aleksandru Vučiću, i nama preostalim genocidašima na čelu s Njegošem?”, upitao je lider Demokratske narodne partije Milan Knežević crkvu u Crnoj Gori…

Kako prenosi više medija Knežević je ocijenio da je vijeme da se Crkva oglasi o organizovanju litija.

“Ili možda Filip Ivanović iz plemena Kuča, misli da je Srbija Vukašin iz Klepaca, i da joj treba na živo kidati djelove tijela, i još da bude zahvalna dželatima na tome. Ima samo jedna razlika, Vukašina su komadale ustaše i zato ga nije ga boljelo, jer je od njih očekivao.

Čitaj još:   ''PIPUN''- Knežević: Ovo je VLADA stranke DRITANA i stranke DJECE Krivokapića...

A Srbiju bi sad da komadaju oni koje je smatrala braćom, i još je ubjeđuju da je to za njeno dobro. Mislim da je vrijeme da se naša crkva jasno oglasi i saopšti da li je žigosanje srpskog naroda dovoljno za organizovanje litija”, poručio je Knežević.

izvor: antenaM.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   TANJA Spičanović odgovorila PIPUNU- Kneževiću: DRITANOVA vickasta perjanica će ODGOVARATI za svaku riječ, nema slika iz Dubaija, luksuznog života, skupocjenih satova… (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more