IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIJEL Živković: Najveći izazov članstvu Crne Gore u EU, je prisustvo antievropskih politika u strukturama vlasti… (foto)

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković se sastao na radnom ručku sa ministrom saobraćaja Češke Martinom Kupkom koji boravi u Crnoj Gori, a tokom sastanka razmjenjeni su stavovi o političkim i društvenim procesima u kontekstu unutrašnjih, regionalnih, evropskih i geopolitičkih izazova, sa posebnim akcentom na proces evropskih integracija Crne Gore.

Kako je saopšteno iz DPS, Živković je zahvalio Češkoj “na posvećenosti i ekspertskoj i političkoj podršci koju je ta zemlja oduvijek pružala Crnoj Gori” i upoznao češkog ministra sa budućim koracima u procesu integracija ka punopravnom članstvu Crne Gore u EU, ističući da najveći izazov može predstavljati prisustvo antievropskih politika u strukturama vlasti.

Kupka je izrazio zadovoljstvo susretom i potvrdio dalju podršku Češke evropskom putu Crne Gore, ne samo kroz djelovanje u institucijama EU, već i bilateralno kroz saradnju na razvojnim projektima koji su na dobrobit svih građana.

izvor: cdm.me

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Nije važno jesmo li vlast ili opozicija, interesuje nas samo prosperitet Crne Gore... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more