IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAPŠENJE U BEOGRADU: Slomili mu lobanju, umro u UC, osumnjičeni za prebijanje i ubistvo Đorđa Mijatovića, rođenog brata ministra u Vladi FBiH, radi se o… (foto, video)

Đorđe Mijatović (40), brat potpredsjednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića, koji je ubijen juče u parku na Voždovcu, izašao je da odbrani svog sina od “huligana” koji mu već danima unazad uzimaju novac…

BEOGRAD: Srnija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 28, 05. 2024…08: 42… HAPŠENJE U BEOGRADU: Slomili mu lobanju, umro u UC, osumnjičeni za prebijanje i ubistvo Đorđa Mijatovića, rođenog brata ministra u Vladi FBiH, radi se o… (foto, video)

Dvojica maloljetnika koji se sumnjiče za prebijanje Đorđa Mijatovića, rođenog brata ministra u Vladi FBiH Bosne i Hercegovine Vojina Mijatovića u parku na Voždovcu identifikovana su, a jedan od osumnjičenih je (16) uhapšen.

Osumnjičenom maloljetniku na teret se stavlja teško ubistvo i on će biti priveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje.

“Reketirali su mu sina, otimali pare, džeparac, maltretiraju ga danima, on je izašao da ga odbrani”, rekao je sagovornik.

Kako smo objavili, pokušali su da ga zapale bakljom.

Čitaj još:   BOSANAC ILI HRVAT: Kako je MUSTAFA MUJICA Nadarević odgovarao na ovo pitanje... (foto i video)

“On je izašao da odbrani dijete, oni su ga zaskočili, skakali mu nogama po glavi, htjeli da ga zapale bakljom, ali to nisu uspjeli, eto, uradili su mu sve što su mogli. On čovjek se nikad nije potukao. Strašno, iza njega je ostalo dvoje djece”, rekao je sagovornik blizak istrazi.

Nakon vijesti da je u Urgentnom centru u Beogradu umro Đ.M. oglasila se i MUP i Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako je “Telegraf.rs” objavio, juče oko 18 sati došlo je do svađe i tuče u dječijem parku na Voždovcu.

Đ.M. je pozvao sin jer mu grupica mladića nije željela da vrati loptu.

Tada je, došlo do tuče. Nesrećni Đ.M. je otišao do zgrade gdje mu je pozlilo.

Umro je dva sata kasnije u bolnici.

BONUS VIDEO: CRNA HRONIKA- Dva policajca i kriminalci ucenjivali bogataša

Izvor: Telegraf

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more