IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA NAD SANDŽAKOM: Danas dženaza BAJRI Lakota tragično ubijenoj SVEKRVI… (foto)

Danas će se obaviti dženaza i ukop BAJRI Lakota tragično ubijenoj svekrvi iz sela nadomak Sjenice. Dženaza će se obaviti danas poslije podne namaza ispred džamije u selo Dubnica…

Bajra Lakota (66) iz sela nadomak Sjenice, ubijena je sinoć nakon svađe sa snahom L. A. A. (39) koja je, kako se sumnja, izbola nožem, a potom krvava pobjegla u jedan hotel u Užicama gdje je ubrzo uhapšena.

Osumnjičena je lišena slobode sinoć u jednom hotelu u blizini autobuske stanice. Svađa između snahe i svekrve kulminirala je navodno, nakon što je osumnjičena krivila žrtvu da je ona uzrok razvoda njenog sina i nje.

– Osumnjičena L. A. A. je sinoć nakon svađe dograbila nož i izbola svoju svekrvu Bajru u porodičnoj kući. Nesretna žena imala je nekoliko ubodnih rana po cijelom tijelu. Krvi je bilo na sve strane. Bajra je ležala u lokvi krvi, a njena pomahnitala snaha onako krvava izletjela je iz kuće – navodi naš izvor i dodaje:

Čitaj još:   ŠOK SLUČAJ U GARAŽI ŠOPING CENTRA: Majka ostavila dijete zaključano u autu– "Viče da je žedna, čekamo u nevjerici šta će se desiti dalje…“ (foto)

– Bajra je u međuvremenu podlegla teškim povredama koje je zadobila od snahe. L. A. A. je pobjegla u nepoznatom pravcu, a brzom i efikasnom akcijom policije osumnjičena je uhapšena u užičkom hotelu.

Istraga je u toku i nju vodi Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru koje će utvrditi sve detalja jezivog zločina. Inače, osumnjičena je nakon razlaza od supruga, otišla da živi u Bosnu i Hercegovinu.

– Osumnjičena je u Srbiju došla nekoliko dana prije zločina sa jednom ženskom osobom – podsjeća izvor, piše sandzakdanas.rs

izvor: Sandžak danas.

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more