IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dobar je DRITAN, moga’ je bit puno gori… (foto, video)

Sada smo došli u situaciju kada je veoma izgledno da bi ta ista ”ruka pravde” mogla da se okrene protiv Abazovića, stavi mu lisice i procesuira ga zbog učešća u švercu cigareta.

Instant- veleizdajnik u službi Beograda Dritan Abazović, poznatiji po skaj imenima– ”Kovrdžavi” “Maradona”, ili jednostavno ”Kovrdžavi Maradona” posljednjih dana je u centru pažnje javnosti jer se dovodi u vezu sa kriminalnim radnjama šverca cigareta, protiv kojih se toliko ”demagoški” navodno borio dok je bio na poziciji vlasti.

Dok je bio potpredsjednik Vlade za bezbjednosni sektor, a kasnije i premijer u kratkotrajnom mandatu, ”Maradona” je verbalno vitlao famoznom ”rukom pravde” dok se naslađivao nakon svakog hapšenja kadrova bivše vlasti.

Sada smo došli u situaciju kada je veoma izgledno da bi ta ista ”ruka pravde” mogla da se okrene protiv njega, stavi mu lisice i procesuira ga zbog učešća u švercu cigareta.

Ako je suditi po saopštenjima vladajućeg Pokreta Evropa sad (PES), u kojem ”Kovrdžavog” optužuju  za učešće u najtežim krivičnim djelima, procesuiranje Abazovića je samo pitanje vremena.

Ukoliko do toga dođe, postavlja se pitanje – da li postoji išta pozitivno po čemu će Crna Gora upamtiti iskompleksiranog Abazovića koji je nakon 30. avgusta 2020. godine započeo svoju neslavnu karijeru na visokim državnim položajima koja će, iako je trajala veoma kratko, ostati upamćena po velikoj šteti koja je nanijeta državi.

Čitaj još:   PODGORICA: Završen sastanak Krivokapića, Đukanovića i DRITANA

Kulminacija veleizdajničkog angažmana marionete BIA-e i potrčka srpskog autokrate Aleksandra Vučića desila se 3. avgusta 2022. godine kada je potpisao takozvani ’’temeljni ugovor’’ sa operativno-obavještajnom ispostavom ’’srpskog sveta’’ svetosavskom sektom (SS) poznatom i pod akronimom SPC.

Da li postoji išta pozitivno po čemu bi se ”Maradona” mogao pamtiti najbolje je odgovorio građanski aktivista Vukašin Perović.

”Može li se o Dritanu reći  nešto pozitivno? Naravno da može. Nije prodao sva tri šlepera cigara, no samo dva, nije se ugradio milion eura za trajekt no samo po miliona, ne radi za Rusiju i Srbiju no samo za Vučića, njegov partner nije osuđen za ubistvo nego samo za pokušaj ubistva, ne sarađuje sa svim kriminalnim grupama nego samo sa Škaljarcima, nije poklonio Srbiji cijelu Crnu Goru nego samo crkve, groblja i 50 miliona kvadrata zemlje…

Eto, dobar je Dritan, moga je bit puno gori”, napisao je Perović na svom Facebook profilu.

Čitaj još:   BJELOPOLJAC IZAZVAO POMETNJU: ISAK KRIV ZA SVAĐU U GRANDU...

Sasvim adekvatan epitaf za upokojenu političku karijeru ”brata Abaza”. (U.P.A.)

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more