IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOKANTNO UBISTVO SANDŽAKLIJE U NJEMAČKOJ: Tijelo iskasapljeno, cimer osumnjičen… (foto)

Kako su prenijeli njemački mediji, jezivi zločin otkriven je jučer ujutro kada nesretni Tutinac nije došao na posao.

Nenad Neša Z. iz Tutina brutalno je ubijen u stanu u Bremenu u Njemačkoj, a njegovo tijelo nađeno je samo dan kasnije iskasapljeno.

Kako su prenijeli njemački mediji, jezivi zločin otkriven je jučer ujutro kada nesretni Tutinac nije došao na posao. Navodno, sumnja se da ga je ubio cimer, koji ga je prvo zaklao, a potom njegovo tijelo iskasapio.

Lokalni mediji još uvijek ne navode da li je osumnjičeni cimer uhapšen i priveden pravdi. Prijatelji iz Tutina opraštaju se od Nenada na društvenim mrežama uz potresne poruke. Jedan mladić je napisao:

“Ovo je na prvom mjestu čovjek kojeg je volio cijeli Tutin, poštovao i uvažavao. Kada bih ga vidio, on bi zračio pozitivnom energijom i nikada ga nisam sreo nervoznog ili tužnog.

Čovjek koji nije dijelio ljude po nacionalnoj i vjerskoj osnovi ili pripadnosti. To je čovjek za kojeg bi grad Tutin trebalo bar da proglasi Dan žalosti. Nešo neka ti je laka zemlja, a tvojoj porodici iskreno saučešće.”

Ispod ove objave samo su se nizali tužni komentari poput “sve si tačno napisao, sve pozitivne osobine je imao naš Neša i neka mu je laka zemlja”.

Čitaj još:   TIRANA U HAOSU: Završen protest "Otvoreni Balkan", Rama bijesan zbog paljenja zastava Srbije... (foto, video)

Drugi Tutinac je dodao:

“Tutin i svi Tutinci ma gdje da živimo znamo ko je bio i kakav je bio Neša. Takav monstruozan zločin, ovo što mi je jutros javljeno ne mogu da dođem sebi. Čista duša, zar je moguće? Ljudi?!”

– Bio je dobrica, čovjek koji nije umio reći neću ili ne, čista duša. Ne mogu da vjerujem da je neko mogao dići ruku na njega, na najboljeg među nama?

Nešo naš dobri, laka ti ova crna zemlja i počivaj u miru i znaj da si na mnogo boljem mjestu nego na ovom na kojem mi ostajemo. Najbolji zaslužuju samo najbolje, a mi svi možemo svjedočiti da si bio jedan od najboljih koji su koračali ovim tutinskim ulicama.

Istraga je u toku i njemački istražitelji utvrdiće motiv ovog jezivog zločina koji je potresao sve ljude koji su poznavali ubijenog. Prijatelji ubijenog navode da je cimer, osumnjičen za ubistvo, porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

izvor: sandžakdanas.rs

Čitaj još:   ČEDOMIR JOVANOVIĆ SA SUZAMA U OČIMA OBJASNIO INCIDENT: "Iz pakla bih našao put da zaštitim svoju porodicu, a oni koji su..." (foto i video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more