IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOŠNJAČKA STRANKA: Skupština CRNE GORE ima obavezu da na primjeren način obilježi 11. jul– Dan sjećanja na genocid u Srebrenici… (foto)

Amer Smailović uputio dopis predsjedniku Skupštine Crne Gore Andriji Mandić…

Poslanički klub Bošnjačke stranke uputio je danas dopis predsjedniku Skupštine Crne Gore Andriji Mandiću, sa pitanjem na koji će način Skupština Crne Gore obilježiti 11. jul, Dan sjećanja na genocid u Srebrenici.

“Imajući u vidu da je Skupština Crne Gore dana 17. juna 2021. godine, usvojila Rezoluciju o genocidu u Srebrenici u kojoj je, između ostalog, 11. jul proglašen Danom sjećanja na genocid u Srebrenici, kao i nedavnu Rezoluciju UN kojom se 11. jul proglašava Međunarodnim danom sjećanja na genocid u Srebrenici, a za koju je Crna Gora glasala na sjednici Generalne skupštine UN, ova Skupština ima obavezu da na primjeren način obilježi 11. jul– Dan sjećanja na genocid u Srebrenici’, navodi se u dopisu koji potpisuje šef kluba poslanika Amer Smailović.

izvor: aktuelno.me

Čitaj još:   TURČIN, UBIO ŠABANA ŠAULIĆA U NJEMAČKOJ?! ALSIN LEVENT, NEMA NJEMAČKO DRŽAVLJANSTVO, VOZIO PIJAN, BEZ DOZVOLE, TUĐI AUTOMOBIL...
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more