IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GOTOVO NEČUVENO, Mile DODIK TRAŽI IZVINJENJE SRBIJI: “I šta sad kad je i DINO Konaković priznao, da je ulazak kadeta Vojske Srbije bio u skladu sa…” (foto, video)

Poštuje li neko Ustav i zakone ove sklepane BiH, poručio je MILE Dodik…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 09, 07. 2024… 09: 12… GOTOVO NEČUVENO, Mile DODIK TRAŽI IZVINJENJE SRBIJI: “I šta sad kad je i DINO Konaković priznao da je ulazak kadeta Vojske Srbije bio u skladu sa…” (foto, video)

Političko i medijsko ludilo koje je zahvatilo političko Sarajevo postaje nepodnošljivo i ta histerija koja se stvara protiv svega što ima veze sa srpskim narodom, Srbijom i Srpskom odavno je prešla granice normalnog, rekao je predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik. -I šta sad?! I šta sad kad je i Konaković priznao da je ulazak kadeta Vojske Srbije bio u skladu sa zakonom, upitao je Dodik.

Postoji li uopšte politička struktura u Sarajevu s kojom se može razgovarati. Poštuje li neko Ustav i zakone ove sklepane BiH i smije li možda bar poneki pojedinac od bošnjačkih političara poslati poruku, izvinjenje Srbiji za ovu nezapamćenu sramotu koju su priredili zemlji u koju se zaklinju?

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 23. jul 2021. godine

BONUS VIDEO: Bilo čija uniforma – nije rado viđen gost u Bosni i Hercegovini

Pitam se ima li Bećirović bar malo ljudske pristojnosti, kad već nema političke, i s kim on to misli živjeti u BiH, sa Srbima i Hrvatima ili sa Šmitom i sličnim nedobronamjernim strancima koji su, po ko zna koji put, pokazali da su nekompetentni i nedobronamjerni, poručio je Dodik.

Bonus video: Mile DODIK TRAŽI IZVINJENJE SRBIJI…

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more