IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Priština “EKSPLODIRALA: Džaka i Šaćiri, “nismo željeli provocirati Srbe”…

Iza regiona je besana noć zbog poraza “orlova” i “pobjede” Švajcaraca, samo oni zaluđeni su uvjereni da Srbija ima dovoljno snage da 27. juna nadigra Brazilce… Džaka i Šaćiri “Nismo željeli provocirati Srbe, to su bile čiste emocije za naše ljude na Kosovu”…

PRIŠTINA, KALINJGRAD ( iBalkan.net ) Svijet, Sport, Fudbal, subota 23.06. 2018, 10:23… Priština “EKSPLODIRALA: Džaka i Šaćiri, “nismo željeli provocirati Srbe”…

To su bile jednostavno čiste emocije. Protivnici me uopšte nisu interesovali – poručio je prvo Đerdan Šaćiri a potom i Granit Džaka strijelci golova protiv Srbije, da se radi o fudbalu a ne o politici.

Švajcarski reprezentativac Granit Džaka, strijelac izjednačujućeg gola protiv Srbije, rekao je da njegovo slavlje “albanskim orlom” nije bila nikakva provokacija niti  poruka rivalu.

– Iskreno, rival me uopće nije iteresirao. To je bilo za moje ljude, koji su me uvijek podržavali. Za one, koji me nisu zapostavljali, u mojoj domovini, odakle su korijeni mojih roditelja. To su bile jednostavno čiste emocije- kazao je za švajcarsku televiziju SFR igrač kosovskog porijekla.

Čitaj još:   Anica BELJKAŠ je iz Pljevalja i njena ,,Ženska posla“ u ,,muškom svijetu“: Živi život koji je zamislila, radi u banci, igra košarku, na nagovor drugarice upisala je master studije... (foto)

Istakao je da je za njega ovo bila posebna utakmica, dodajući da su mu hiljade ljudi, porodica iz Švajcarske, iz Albanije i sa Kosova pisali uoči meča.

Đerdan Šaćiri, strijelac pobjedničkog gola za , i koji je na isti način proslavio pogodak, rekao je da se nije radilo o politici već o nogometu.

Švajcarski dnevnik “Blik” na svom sajtu ukazuje da je Džaka provocirao cijelu Srbiju, koja nije priznala nezavisnost Kosova.

List ujedno podsjeća da je u novembru 2014. u nacionalnom timu Švajcarske dogovoreno da se ubuduće odustane od slavlja “albanskim orlom”.

– Muško obećanje od tada važilo je skoro četiri godine, do petka veče – konstatira “Blik”.

agencije / http://iBalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši