IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DIGAO NA NOGE BANJALUKU: “Banjalučki Arkan je DODIKOV SESTRIĆ, Vico Zeljković…”!?

Novi blog Slobodana Vaskovića prenosimo u cijelosti…

BANJA LUKA: Region,Crna Hronika, Zanimljivosti, 28.07. 2018, 09: 22… DIGAO NA NOGE BANJALUKU: “Banjalučki Arkan je DODIKOV SESTRIĆ Vico Zeljković…”!?

Piše: SLOBODAN VASKOVIĆ

“Banjalučki Arkan” je Vico Zeljković, sestrić Milorada Dodika. Vico Zeljković je sin Dodikove sestre Bogdane i Spasana Zeljkovića. Zovu ga “Banjalučki Arkan” po njegovom izričitom naređenju. Suvlasnik je nekoliko firmi, između ostalih i kluba “Drama”, smještenog u najstrožem centru Banjaluke.

U “Drami” se legalno prodaje kokain, a uslužna djelatnost, sem “crte”, je i visoka prostitucija. Konzumenti su mahom regionalni kontroverzni biznismeni, kao i banjalučka političkotajkunska elita. Kokaina u “Drami” je toliko da se nerijetko moraju reanimirati konzumenti, kao što se to nedavno desilo.

Dečko je spasen u zadnji čas. Nesmetanom prodajom kokaina i organizovanjem visoke prostitucije, Zeljković ugrožava živote mladih, bezbjednost u gradu, ali to nikome ne smeta, jer je on dio političkotajkunske elite: Kvazielite, kojoj je sve dozvoljeno, a nekima od njih i da Ubiju!!! Drama se nalazi iza Palate predsjednika, udaljena je od nje, vazdušnom linijom, svega desetak metara.

“Štekovi” droge koja se prodaje u “Drami” nalaze se u obližnjoj podzemnoj garaži, u nekoliko automobila koji se ne pomjeraju iz tog prostora. Nakon objave ovih podataka, MUP RS će, izvan svake razumne sumnje, ukloniti te štekove- automobile.

Čitaj još:   Darko gledao ljude kako umiru u postelji do njega, govori kako se OSJEĆA kada pomisli na najteže momente

Zašto? Zato što Zeljkovića štiti MUP RS, a jedan od šefova obezbjeđenja “Drame” jeste Viktor Latinović, inspektor iz kontradiverzione jedinice. Osim njega, još nekoliko inspektora radi u obezbjeđenju “Drame”. Zeljković je izuzetno nasilna osoba, sklon je premlaćivanju onih koji mu se ne dopadaju ili mu na bilo koji način smetaju.  U te svrhe formirao je grupu od preko trideset nasilnika, dobro naoružanu i na sve spremnu, kojom on lično komanduje.

Svi oni ga oslovljavaju sa “Banjalučki Arkan”. Zeljković je nedavno izabran za predsjednika Uprave FK “Borac”, koji je, inače, uništio. Poznato je da je u njegovoj režiji i po njegovom nalogu tokom ove godine teško prebijeno nekoliko fudbalskih sudija. Nikada za svoje nasilne akte, premlaćivanja, gepekovanja, formiranje Zločinačke Nasilničke Grupacije… nije odgovarao. (nastaviće se)

Dodatak: Pitanje za Moćnu Mamu 

Gospođo, da li Vam je poznato ko je pred diskotekom u Prnjavoru, 2015. godine, potezao pištolj na neke od gostiju? Gospođo, da li je to bio Vaš sin? Gospođo, da li Vaš sin ima pravo na potezanje pištolja na svakog ko mu se ne dopada ili to čini samo što je osion, bahat…, riječju što je Vaš sin?   Gospođo, zbog čega policija nije evidentirala to nasilničko, potencijalno ubilačko, ponašanje i djelovanje?

Čitaj još:   KENANA Strujić- Harbić: Najvažnije da Ustavni sud od ponedjeljka počne da radi, vidjećemo jesu li svi za kompromis...

Gospođo, da li to nisu učinili, jer su se plašili odmazde? (nastaviće se i ovo)…

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši