IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVE SAME NEŽENJE: Zašto je toliko muškaraca samaca?

Muškarci samci obično se doživljavaju na dva potpuno oprečna načina – ili kao nepopravljivi zavodnici (manjina) ili kao ogorčeni ženomrsci (većina). Trećih, onih koji jednostavno nisu imali sreće u pronalasku odgovarajuće partnerice ima toliko malo da je to zanemarivo…

ISTANBUL: Svijet, Vijesti, Zanimljivosti, nedelja 12.VIII. 2018, 22: 59…SVE SAME NEŽENJE: Zašto je toliko muškaraca samaca?

Za prve je sve jasno, no što ćemo s ovim drugima? Novo istraživanje provedeno uz pomoć mreže Reddit i objavljeno u časopisu Evolutionary Psychological Science ponudilo je odgovor – da muškarci koji nisu u vezi u većini slučajeva za to krive nekoliko stvari. 
 
Profesor Menelaos Apostolou odlučio je na Redditu postaviti pitanje: “Dečki, zašto se samci?”, a dobio je čak 20 tisuća odgovora. Znanstvenici su zatim odgovore analizirali i klasificirali ih u 43 kategorije. 
 
Čini se da današnje društvo, ipak, stavlja pritisak i na savršen izgled muškaraca jer je među najčešćim razlozima muški rod naveo upravo svoj loš fizički izgled. Taj je razlog slijedilo nisko samopouzdanje i nedostatak truda, a mnogi su čak odgovorili i da ih muči nezainteresiranost za vezu. 

10 najčešćih razloga zašto su muškarci samci…

1. loš fizički izgled…

Čitaj još:   BORİS Mugoša: Borba protiv siromaštva mora biti prioritet... (foto)

2. nisko samopouzdanje…

3. manjak truda…

4. nezainteresiranost za vezu…

5. loše vještine zavođenja…

6. introvertiranost…

7. nedavan prekid veze…

8. loša iskustva u vezama…

9. nedostatak slobodnih žena…

10. pretilost…

Spadate li i vi u neku od navedenih kategorija???

izvor agencije / http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši