IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TAJNE Škole o kojima se malo šta zna…

TREBA ZNATI DA Ono što im je zajedničko jest činjenica da ne žele da se o njima IŠTA zna… što je dovoljno da pokrene bujnu ljudsku maštu…

ISTANBUL: Svijet, Putovanja, Vijesti…petak, 14.09.2018…22: 29… TAJNE Škole o kojima se malo šta zna…

Teorije zavjere uvijek se počinju plesti kad se nešto taji – pa tako nisu pošteđene niti škole, vjerovali ili ne. Ono što im je zajedničko jest činjenica da ne žele da se o njima zna… što je dovoljno da pokrene bujnu ljudsku maštu.

Stoga, evo Top 5 tajnih škola – u koje biste vjerojatno željeli upisati svoje dijete:

1. SpaceX škola– Elon Musk sve radi na svoj jedinstveni, ponekad osporavani ali zasad učinkoviti način, pa je tako za svoju djecu osnovao školu… unutar SpaceX kompleksa nadareni klinci stari od 7-14 godina okupljaju se kao grupa Ad Astra i uče… što, nismo baš sigurni.

Čitaj još:   TEMPERATURE U NAGLOM PADU: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

2. KGB škola – svi znamo što je KGB, pa možete zamisliti što se sve učilo u njihovoj školi. Nakon raspada Sovjetskog Saveza 1991. školu preuzima nova agencija, FSB i nastavlja s radom.

3. Škole mistike – tajne institucije posvećene zadržavanju i širenju mističnih, šamanističkih znanja, a njihova povijest traje od starog Egipta i kralja Solomona… i ne, to nije bajka ludih teoretičara zavjera. Kaže se da ih je sedam, po jedna na svakom kontinentu – uključujući i Antarktik!

4. Škola preživljavanja – ovu školu vodi američka vojska u opskurnoj zrakoplovnoj bazi Fairchild blizu mjesta Spokane u državi Washington… a kurikulum definitivno nije javan, no zna se da uključuje razne forme mučenja i deprivacije studenata kako bi naučili preživjeti u svim mogućim situacijama.

5. NSA škola – još jedna “zabavna škola” u kojoj se treniraju špijuni…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši