IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Najskromnija kraljica na planeti: Leticija treći put u istoj kombinaciji, hit ove jeseni!!!

U zgradi Zastupničkog kongresa u Madridu, španska kraljica obilježila je Svijetski dan mentalnog zdravlja na temu “uključivo obrazovanje, pozitivno mentalno zdravlje”…

MADRID: Španija, Zanimljivosti, Putovanja, Vijesti…srijeda…10.2018… 19: 59… Najskromnija kraljica na planeti: Leticija treći put u istoj kombinaciji, hit ove jeseni!!!

Prigodan govor i susret sa španskim državnicima, kraljica Leticija odradila je u besprekornom jesenjem stajlingu kojim je ponovo opravdala titulu jedne od najbolje odijevenih dama s kraljevskih dvorova.
 
Koliki je obožavatelj kreacija s potpisom njemačkog brenda Hugo Bos, Leticija je ovoga puta dokazala pojavom u majici kratkih rukava zanimljivog grafičkog dizena koju je kombininovala sa kožnom suknjom u identičnoj paleti boja.
 

Španska kraljica, poput mnogih dama s kraljevskih dvorova, ne krije strast prema odvažnim komadima od kože u kojima se često viđa na formalnim događanjima.
Retro komplet majice i kožne suknje s Bosovim potpisom, kompletirala je kaputom u boji kamiline dlake, dijelo španskog dizajnera Felipea Varele, a po pitanju obuće i modnih dodataka odabir je pao na smeđe Magrit ‘Laura’ cipele lakiranog odsjaja, naupadljive minđuše i narandžastu pismo- torbu s potpisom brenda Ejndžel Šleser.
 
Nakon obiležavanja Svijetskog dana mentalnog zdravlja, Leticija je u kraljevskoj palati Zarzuela u istom izdanju sa suprugom, kraljem Felipeom, ugostila predsjednika Čilea, Sebastijana Pineru i njegovu suprugu, prvu damu Sesiliu Morel.
Da podsjetimo, kraljica Leticija se u istoj odijevnoj kombinaciji pojavila i tokom turneje po Americi na kojoj je boravila u junu ove godine…
iBalkan.net / tportal.hr
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši