IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZLATAN U ELEMENTU: Novi pogodak i asistencija za La Galaxyja, BRANI I MURINjA … VIDEO

RASNI napadač bh. korijena, Zlatan Ibrahimović, prvo stao u odbrfanui Murinja pa onda oopet je bio najvažnija karika u velikoj pobjedi fudbalske igre preko “bare” u Los Angelesu…

Los Angeles: Svijet, Sport, Fudbal, Zanimljivosti, Vijesti: ponedeljak…22.10.2018… 07: 51…ZLATAN U ELEMENTU: Novi pogodak i asistencija za La Galaxyja, BRANI I MURINjA … VIDEO

Popularni Ibra je postigao pogodak i upisao asistenciju u važnoj gostujućoj pobjedi njegovog L.A. Galaxyja protiv Minnesota Uniteda rezultatom 3:1.

Prije toga je gledao kako napadaju trenera Mančester junajteda Žoze Murinjo koji je sve češće na udaru medija, ponajviše engleskih. Što zbog blijedih partija ekipe, što zbog njegovog ponašanja.

U njegovu odbranu je stao Zlatan Ibrahimović.

– Svi kritikuju Murinja, po meni, to ne rade zbog njegovog karaktera, već zbog toga što je takav kakav jeste. Vidim sebe u sličnoj situaciji. Obojica smo puni samopouzdanja, vijerujemo u određene stvari i radimo ih na naš način – rekao je Ibrahimović za “Skaj sport”.

Naglasio je da poštuje opravdane kritike.

– Naravno da treba da postoje kritike kada izgubiš, ali je baš zato pobjeda još ljepša za nas poslije svega toga. Za razliku od onih menadžera koji su politički korektni i koji paze šta pričaju da ne bi upali u sukobe sa medijima, mi se ne plašimo napada.

Čitaj još:   DODIK KAŽE DA JE KONAČNO 'U ETERU': "Poštovani, ovo je moj zvanični Twitter nalog, zapratite me" (foto, video)

Napadač LA Galaksija, koji je sarađivao sa Portugalcem na “Old Trafordu”, vijeruje da postoje i dodatni razlozi za napade.

– Neki to rade zbog ličnih razloga, neki pretjeruju, a mislim da su neki ljubomorni. Murinjo je došao do tog nivoa zbog toga što je takav i ne planira da se mijenja ni zbog koga. Ja sam takav, a svi oni koji smatraju da su savršeni, oni su najveći problem – zaključio je Ibrahimović.

VRATIMO SE i Zlatanu i onome što radi najbolje na planeti: Gosti su poveli golom Ibrahimovića u 30. minuti, a 20 minuta kasnije već je bilo 0:2. Pogodak je postigao Ola Kamara, da bi samo minutu kasnije Romain Alessandrini na asistenciju Ibrahimovića povisio na 3:0 za goste. Počasni pogodak za domaći tim djelo je Angela Rodrigueza u 53. minuti utakmice…

Čitaj još:   Iran poručio SAD: Imali smo na nišanu, vaš avion pun ljudi, odlučili smo se za dron...

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši