IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRENER ANDERLEHTA: “Vranješ je veoma glup- i na terenu i van terena”…

“Vranješ je veoma dobar defanzivac, ali moram priznati da je veoma glup. Na terenu, a i van njega. Koštao nas je mnogo poena i nastavio je da pravi iste greške, te smo sada svi u neredu zbog toga”, rekao je Hajn Vanhezebruk…

BRIŽ:Regija,Sport, Fudbal, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, srijeda…05.12.2018… 05: 49…TRENER ANDERLEHTA: “Vranješ je veoma glup- i na terenu i van terena”…

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ bio je u posljednje vrijeme u centru pažnje bosanskohercegovačke javnosti nakon što je istetovirao četničkog vojvodu Momčila Đujića.

Svoj komentar na tetovažu dao je i trener Anderlehta, a istakao je da je njegov fudbaler veoma glup, javlja “Sport1.ba”.

“Vranješ je veoma dobar defanzivac, ali moram priznati da je veoma glup. Na terenu, a i van njega. Koštao nas je mnogo poena i nastavio je da pravi iste greške, te smo sada svi u neredu zbog toga”, rekao je Hajn Vanhezebruk i dodao:

Čitaj još:   ASIM NIKŠIĆ- PAZARSKA CRKVA SVETOG NIKOLE

“Takođe, smatram da je veoma čudno što je NS BiH reagirao na tetovažu na njegovoj ruci tek sada. Koliko znam, on tu tetovažu ima veoma dugo, ja ne znam ko je čovjek koga je istetovirao, možda je uvrijedio ljude u Bosni i Hercegovini, ali Savez je morao da reagira ranije, a ne sada kada se dešava ova cijela situacija sa njim. Već ranije je igrao sa tom tetovažom u reprezentaciji BiH i niko u Bosni i Hercegovini nije reagirao na to”, rekao je on.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši