IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILE, BAHAT: „Ovo je nemoguća i propala zemlja, možemo promijeniti ime, ‘Neka se zove Republika Srpska… ‘“!

MILE Dodik, Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine nakon proslave u Banjoj Luci ponovno uzburkao javnost i brojne duhove…

BANJA LUKA:BiH, vijesti 15.02. 2019…08: 18…  MILE, BAHAT: „Ovo je nemoguća i propala zemlja, možemo promijeniti ime, ‘Neka se zove Republika Srpska… ‘“!

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine ocijenio je kako je BiH “nemoguća i gotovo propala” zemlja, te da ništa dobro Republici Srpskoj od nje nije došlo u posljednjih 20 godina, osim opterećenja i pritisaka s državne razine.

“Ne trebamo mrziti druge, ali ne možemo ni dozvoliti drugima da je dio njihove kulture i navike prevladaju i budu nam dominantne.

Entitetska linija je jasna, ona predstavlja liniju obrane našeg naroda, i to je značaj što smo dobili Republiku Srpsku. I tko god živi ovdje, a odustane od Srpske, odustao je od svog potomstva i slobode”, poručio je Dodik i dodao:

“Naša ideja je bila i ostat će Republika Srpska. Kad su htjeli da promijeni naziv Republika Srpska i da bude Republika Bošnjaka, Srba i Hrvata moj odgovor je bio da možemo nazivu dodati drugo, pa da se zove Republika Srpska zapadna Srbija”, kazao je Dodik…

Čitaj još:   KOLIKO KOŠTA DVOJNO DRŽAVLJANSTVO: Mladi hrvatski policajac prešutio da je pozvan u Vojsku Srbije, dobio otkaz, momentalno ga IZBACILI iz policije... (foto)

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši