IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 7. mart 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan snažan, Bik pod utjecajem okoline, Blizanci mijenjaju nešto, Rak dobija novac, Lavu sve zavisi od drugih, Djevica obazriva, Vaga puna samopouzdanja, Škorpija smiruje strasti, Strijelac opušten, Jarac ima dobar dan, Vodolija uživa, a Ribe imaju dobar poslovni dan. Ovo je dnevni horoskop za 07. mart 2019. godine.

OVAN


Imate povoljan dan ispred sebe pa bi bilo dobro da se pozabavite sada važnim poslovnim odlukama i da nađete nova rješenja. Moguće je da ste spremni za neke manje rizike u ljubavi. Vašoj koži je potrebna njega.

BIK


Odlučno se postavljate u poslovnoj komunikaciji i u pregovorima sada djelujete veoma ubjedljivo. Nema naznaka za veće emotivne promjene tokom današnjeg dana. Moguće je da se malo dosađujete. Prolazna glavobolja.


BLIZANCI


Možete da očekujete pozitivna dešavanja na poslovnom planu, danas vam je generalno povoljan dan. Polako se zbližavate sa osobom o kojoj ste maštali neko duže vrijeme. Djeluje vam nestvarno. Mogući su problemi sa stomakom.


RAK


Vrijeme je da se postavite zrelo i da preuzmete neke poslovne odgovornosti na sebe. Impulsivno reagujete i lako ulazite u konflikte sa voljenom osobom. Pred vama je nepovoljan dan kada je u pitanju ljubav. Problemi sa grlom.

LAV


Moguće je da tokom današnjeg dana dobijate nove informacije koje vam mogu biti važne za poslovno polje. Možete da očekujete veoma zanimljiv dan kada je u pitanju polje flerta. Smanjite unos šećera.

Čitaj još:   ISTANBUL: Optuženim za teroristički napad za aerodrom "Ataturk", doživotna robija...


DJEVICA


Nije povoljan dan za potpisivanje ugovora ili za nove odluke. Okolnosti na poslovnom planu su sada protiv vas. Prija vam flert ali ne želite da se zaljubite. Imate loše iskustvo iz prošlosti i niste spremni na nov početak. Pazite na srce.


VAGA


Očekuje vas povoljan dan za posao. Moguće je da ćete uspjeti da napravite promjene koje želite. Ukoliko postoji osoba do koje vam je stalo, današnji dan je povoljan za razgovor na temu zajedničke budućnosti. Manji pad imuniteta.


ŠKORPIJA


Tokom današnjeg dana vas prati sreća i možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite sve što budete poželeli. Na polju ljubavi su pozitivne promjene pred vama. Možete da očekujete nova poznanstva. Odlično se osjećate i puni ste energije.

STRIJELAC


Možete da očekujete povoljan dan tokom kojeg ćete riješiti sve probleme koji su vas brinuli u prethodnom periodu. Ako imate partnera možete da očekujete da će vaš odnos da bude stabilan. Čuvajte se mogućih upala.


JARAC


Potrebno je da budete dovoljno otvoreni u poslovnim ponudama kako biste uspjeli da dobijete nove klijente. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo u nekom neobičnom okruženju. Prolazna gavobolja.


VODOLIJA


Napravili ste dobru poslovnu strategiju koja vam donosi pozitivne plodove vašeg rada. Prijaće vam druženje sa voljenom osobom. Zajednički izlazak sa prijateljima će vam popraviti raspoloženje. Zdravlje je dobro.

Čitaj još:   MEDOJEVIĆ I KNEŽEVIĆ NA SLOBODI: Ustavni sud, poslanici DF, moraju da budu oslobođeni...


RIBE


Pokušavate da analizirate poslovnu situaciju u kojoj ste se našli i dolazite do zaključka da ste puno grešili. Pokažite malo fleksibilnosti u odnosu sa voljenom osobom ako želite da rješite probleme. Unutrašnji nemiri vas muče.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši