IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Albanci otvaraju kladionice u komšiluku, stigla dva zahtjeva u Podgoricu…

Albanija je 2. januara stavila na snagu zakon o zabrani kockanja, iza čega je zatvoreno 4.300 kladionica, kockanje je dozvoljeno samo u hotelima sa pet zvijezdica i to izvan urbanih područja..

TIRANA: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak,11.04.2019 … 21: 59… Albanci otvaraju kladionice u komšiluku, stigla dva zahtjeva u Podgoricu…

U Upravu za igre na sreću Crne Gore stigla su dva zahtjeva iz Albanije za priređivanje ovih igara nakon što je u toj zemlji zabranjeno kockanje.

“Kod Uprave za igre na sreću u postupku dva zahtjeva privrednih društava za dobijanje koncesije, osnivači i izvršni direktori albanskog državljanstva sa prebivalištem u Albaniji”, kazao je Mirko Rajković, samostalni savjetnik u Upravi za igre na sreću.

Od koncesija od igara na sreću u prošloj godini Crna Gora je prihodovala 15 miliona eura, 28,6 odsto više nego godinu ranije.

Čitaj još:   ČETVERO SE BORI ZA ŽIVOT: Poznato stanje putnika povrijeđenih u autobuskoj nesreći na magistralnom putu Cetinje– Budva... (foto, video)

Najviše se slilo od 203 kladionice – 8,3 miliona eura milion više nego u 2017. godini, od pet kazina 3,86 miliona, dva miliona više,od 97 automat klubova 2,25 miliona ili 250 hiljada eura više.

Od internet klađenja koncesione naknade su bile 537.000 eura, 20 hiljada eura manje, od nagradnih igara 38.059 eura, 14 hiljada eura više nego u 2017, od tombole zatvorenog tipa 5.460 eura ili tri hiljade eura manje, a od lutrijskih igara ništa, dok je godinu ranije bilo devet hiljada eura…

Pomenutim poslovima se bavi 37 privrednih društava…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši