IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Adem Ljajić u dresu “orlova” Bešiktaša,ispunio očekivanja i natjerao da ga otkupe od Torina…

ADEM Ljajić ove sezone postigao ukupno osam golova za Bešiktaš,upisao 11 asistencija…

ISTANBUL: Turska, Sport, Fudbal, vijesti, petak, 12.04.2019… 08: 59… Adem Ljajić u dresu “orlova” Bešiktaša,ispunio očekivanja i natjerao da ga otkupe od Torina…

Dva gola i tri asistencije protiv Rizea, partija kakva se rijetko viđa, slomila je čelnike Bešiktaša.

Crno- bijeli “orlovi” iz Istanbula jesu u velikim finansijskim problemima, ali su procijenili da Adema Ljajića ne smeju da ispuste iz ruku.

Bešiktaš je u ugovoru o Ljajićevoj pozajmici od Torina ubacio klauzulu da može na ljeto da otkupi Pazarca i najzad na Bosforu odlučeno da ta opcija se aktivira.

Izvršni direktor crno- bijelih Umut Guner otkrio je medijima na redovnom susretu sa sedmom silom da će Ljajić ostati među istanbulskim Orlovima.

U ugovoru o pozajmici sa Torinom stoji klauzula možemo da otkupimo Adema Ljajića za 6.500.000 eura kada odigra više od 25 utakmica za klub. Ta brojka je sada premašena i mi ćemo iskoristiti da ga kupovinu na kraju sezone. Tu sumu ćemo plaćati u ratama u naredne tri godine“, rekao je Guner.

Čitaj još:   ADEM Ljajić dobio paklenu konkurenciju u "orlovima" sa Bosfora...

Ademu Ljajiću protiv Rizea bila 26. utakmica za Bešiktaš ove sezone, iz Istanbula su odmah poslije toga poručili Torinu da kupuju.

Adem je u tih 26 utakmica „smijestio“ osam golova i 11 asistencija, tako da je jasno čime je oduševio čelnike kluba i ubijedio ih da duboko zavuku ruku u poprilično šupalj džep u poslednjih godinu dana kluba sa evropske obale megaolisa na Bosforu…

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši