IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAPŠENJA zbog krađa u SANDŽAKU I CRNOJ GORI

Rožajska policija uhapsila je maloljetne D.H. (16) i H.H. (15) iz tog grada, zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa u pokušaju.

“Oni su, kako se sumnja, obili vrata jednog restorana i iz njegove unutrašnjosti pokušali iz apata namjenjenog za igre na sreću da otuđe novac, u čemu su ih spriječili službenici rožajske policije. Osumnjičena lica su uz krivičnu prijavu privedena nadležnom tužiocu zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa u pokušaju”, zaključuje se u saopštenju policije.

Ulcinjska policija uhapsila je državljanina Albanije D.V. (58) koji se sumnjiči za krivično djelo teška krađa na naročito drzak način.

“On je, sumnja se, na štetu šest lica tokom aprila počinio ovo krivično djelo, na način što je ulazio u porodične kuće i jedan automobil iz čijih unutrašnjosti je otuđio zlato, ručne satove, motornu testeru, lična dokumenta, novac i bankovne kartice. Policija je pronašla dio otuđenih predmeta i biće vraćeni vlasnicima”, stoji u saoštenju policije.

Čitaj još:   Dramatičan snimak iz TURSKE: Mladić u toku ZEMLJOTRESA panično skače s trećeg sprata zgrade... (foto, video)

.zvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši